Un oficial american, cunoscut pentru fetișurile și ținutele sale de gen fluid cu care se afișează, acuzat pentru un al doilea furt de bagaje


  • ACP
  • Dec 9, 2022 21:17
  • 716
Un oficial american, cunoscut pentru fetișurile și ținutele sale de gen fluid cu care se afișează, acuzat pentru un al doilea furt de bagaje

Exoticul oficial superior al Departamentului Energiei și membru proeminent al comunității LGBTQ americane, Sam Brinton, care în urmă cu doar câteva săptămâni a fost prins că a furat un bagaj pe aeroportul din Minneapolis, a primit un nou mandat de arestare pentru același fel de faptă, săvârșită de această dată pe aeroportul din Las Vegas. 

Furtul genții evaluate la 295 de dolari, infracțiune produsă în Minneapolis la data de 16 septembrie, îi poate aduce lui Brinton o amendă de 10.000 de dolari, o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, sau ambele, în timp ce în Las Vegas este acuzat de furt de proprietate cu o valoare cuprinsă între 1.200 și 5.000 dolari.  

Numirea lui în ianuarie 2022 într-un post sensibil din domeniul nuclear a fost salutată ca un exemplu strălucitor al "incluzivității" administrației Biden, Brinton susținând că este prima persoană care se declară în mod deschis de "gen fluid" și are un rol de conducere federal.  

Înaltul oficial american, care are sarcina supravegherii deșeurilor nucleare, printre altele, primește un salariu de 178.000 dolari pe an, dar se pare că această sumă nu i-a putut acoperi prea bine nevoile, de vreme ce este acuzat că ar fi furat bagaje din aeroporturi în două rânduri. Săptămâna trecută, Casa Albă a refuzat să spună pentru presă dacă Brinton, aflat într-un concediu temporar din cauza incidentului de la Minneapolis, își mai primește salariul. (sursa: AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.