Miza alegerilor din SUA pentru români: marxiștii lui Biden vor să-l trădeze pe Zelenski și să negocieze cu Putin


Miza alegerilor din SUA pentru români: marxiștii lui Biden vor să-l trădeze pe Zelenski și să negocieze cu Putin

Știu că propaganda din România, care preia pe nemestecate propaganda pro-Biden din SUA, v-a intoxicat cu minciuna că Trump este băiatul cel rău. Că republicanii ar preda estul Europei către Rusia și ar negocia cu Putin, este o minciună. 

Să fie clar: doar un regim de dreapta la Casa Albă, cu democrația în sânge, în fibra sa, este garanția că țările și popoarele amenințate de dictaturi precum cele din Rusia și China vor fi protejate. Iar alegerile din 8 noiembrie din SUA sunt un prim pas să restabilim democrația pe continentul american și să-i apărăm apoi pe cei aflați în primejdie. 

Fapte: la 24 octombrie, așa numitul grup progresist din Partidul Democrat – în fapt, niște neomarxiști care fac propagandă LGBT – a publicat o scrisoare deschisă în care, de facto, îi cer lui Biden să negocieze cu Putin. Sugestia este clară: Zelenski trebuie împins de către SUA să accepte o pace care să includă cedări de teritorii – Crimeea, cu siguranță, dar probabil și bucăți consistente din Donețk și Luhansk. 

Sintetic, ceea ce cereau acești progresiști este exact ce a spus și trompeta kremlinistă Vasile Dîncu, de la PSD. Dar România l-a concediat (pe bună dreptate) din funcția de ministru al Apărării, după ce a generat un scandal în cadrul NATO. 

Ce fac neomarxiștii lui Biden este o trădare fără rușine a Europei de Est, nu doar a Ucrainei. Dacă Ucraina este obligată să facă pace, Putin obține timp să-și refacă armata și să o modernizeze. În 5-10 ani va relua atacul asupra Ucraina. Iar dacă va pica Ucraina, va pica și Moldova – țară care nu are forțe armate, de facto, și care deja îi are în coastă pe separatiștii transnistreni. Și apoi Putin va ataca: Estonia, Polonia și România.

Din vara lui 2021 eu și alți oameni de dreapta am avertizat că regimul Biden se încârdășește cu Putin: a ridicat sancțiunile asupra Nord Stream 2, ignorând rugămințile și protestele aliaților NATO din Polonia și statele baltice. Acum, Biden et. co. ar vrea să uite acea trădare. 

Problema de fond este că neomarxiștii lui Biden sunt extrem de apropiați ideologic de rădăcinile staliniste ale regimului Putin. Uitați-vă cum distrug țesutul democratic al Amercii! FBI a devenit noul KGB și-i hăituiește pe opozanții de dreapta. Big Tech a distrus primul amendament din Constituția SUA, cel referitor la libertatea de expresie. Acum, progresiștii se străduie să anuleze și al doilea amendament, cel referitor la dreptul de a purta arme. În mod natural, neomarxiștii din SUA sunt, deci, atrași de Putin și de Xi Jinping – ei sunt modelul lor politic. 

Eu cred că am fost suficient de clar: pentru români, polonezi, estonieni sau ucraineni, miza alegerilor din SUA, din 8 noiembrie este aproape la fel de mare ca pentru americani. În SUA, la fel ca și-n Ucraina, se duc bătălii dure pentru libertate și democrație, diferă doar gradul de violență. O victorie a neomarxiștilor ar fi o catastrofă pentru democrațiile vestice, cu rădăcini creștine. O victorie a republicanilor ar accelera înfrângerea lui Putin și ar închide mult mai repede rana deschisă din Ucraina. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.