ALERTĂ: Rusia a declanșat violențe la Chișinău! Mineriada FSB-GRU: ”protestatarii” plătiți de Șor s-au încăierat cu forțele de ordine. Violențele sunt ordonate de așa-zisul ”Departament Moldova” de la Kremlin


ALERTĂ: Rusia a declanșat violențe la Chișinău! Mineriada FSB-GRU: ”protestatarii” plătiți de Șor s-au încăierat cu forțele de ordine. Violențele sunt ordonate de așa-zisul ”Departament Moldova” de la Kremlin

Așa cum Podul.ro a avertizat încă de acum trei săptămâni, așa-zisul ”protest” regizat de infractorul Ilan Șor nu este altceva decât o mineriadă organizată de FSB-GRU (mai exact, e vorba despre așa-zisul Departament Moldova de la Kremlin) cu scopul deturnării R.Moldova de la parcursul pro-european și atragerii ei în războiul rusesc.

Dovezile nu au încetat să se adune, iar astăzi asistăm la violențe în fața Administrației Prezidențiale – bețivii și derbedii plătiți de Ilan Șor au atacat forțele de ordine. 

Aceste violențe sunt generate de serviciile secrete rusești și de lumpenii lor plătiți din Basarabia. Autoritățile abilitate trebuie să intervină cu fermitate și să interzică manifestația subversivă a FSB-GRU.

Jurnaliștii de la Deschide.md amintesc că joi, 13 octombrie, Comisia pentru Situații Excepționale a dispus interzicerea desfășurării întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație sau a arterelor de transport ori căilor de acces și evacuare către instituțiile publice, cu excepția zilelor nelucrătoare, când aceste întruniri pot fi desfășurate pe o perioadă de cel mult patru ore.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.