Chișinăul nu trebuie să negocieze cu ocupanții ruși din așa-zisa Transnistria. Locul lui Krasnoselski e la pușcărie, nu la masa ”negocierilor”. Oportunitatea eliminării separatismului rusesc


Chișinăul nu trebuie să negocieze cu ocupanții ruși din așa-zisa Transnistria. Locul lui Krasnoselski e la pușcărie, nu la masa ”negocierilor”. Oportunitatea eliminării separatismului rusesc

Ucraina nu negociază că ocupanții ruși. Așa trebuie să procedeze și Chișinăul oficial în raport cu bandiții de la Tiraspol!

Cu ocupanții nu se negociază!

Cu ocupanții nu se încheie contracte! Mai ales când vine vorba de energie electrică și gaze și mai ales când Centrala de la Cuciurgan este proprietate a Republicii Moldova, nu a FSB-ului!

Ocupanților nu li se acordă autorizație de mediu, pentru că Uzina Metalurgică de la Râbnița este, de asemenea, proprietate a Republicii Moldova, a fost privatizată ilegal și activează exclusiv pentru finanțarea regimului banditesc de la Tiraspol!

Krasnoselski trebuie reținut imediat si dat pe mâna justiției, dar nu să aibă rolul de negociator cu Chișinăul oficial!

Noi trebuie să fim fermi și cu demnitate în raport cu ocupanții ruși de la Tighina, Tiraspol și celelalte localități pe care le țin sub control ilegal!

Acum este singura oportunitate pentru a elimina separatismul teritorial și a face ordine în teritoriul ținut sub ocupație timp de peste 30 de ani!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.