Socialiștii de la Casa Albă au transformat FBI-ul în KGB și l-au asmuțit împotriva lui Trump. De ce se tem, nu vor scăpa!


Socialiștii de la Casa Albă au transformat FBI-ul în KGB și l-au asmuțit împotriva lui Trump. De ce se tem, nu vor scăpa!

Că își spun „democrați”, socialiști sau comuniști nu are nici o importanță. Stânga radicală își are rădăcinile în sângeroasa lovitură de stat a lui Lenin și epurările lui Stalin. Mai devreme sau mai târziu, ce au făcut acești „iluștri” predecesori vor face și neomarxiștii ecologiști de azi. 

O scriu cu obidă și cu durere în suflet: sunt pe tărâm american de peste 40 de ani și niciodată democrația din SUA n-a fost într-o asemenea primejdie. Nu credeam să văd la Casa Albă o șleahtă de neostaliniști cu fițe ecologiste. Nu credeam să văd FBI-ul ascultând supus ordinele politrucilor și acționând împotriva opoziției. KGB, da? 

Aici, în Statele Unite, este fără precedent ca un președinte în funcție să asmută FBI-ul împotriva unui fost președinte, care îi va fi adversar și la viitoarele alegeri. Ocupanții Casei Albe au avut mai mereu democrația în sânge, în suflet. De la George Washington, care a refuzat al treilea mandat – cine a încălcat regula? „Democratul” Roosevelt, care a abandonat Europa de Est în ghearele lui Stalin – la Andrew Jackson (al cărui portret se afla în biroul președintelui Trump), SUA a avut șansa unor președinți dedicați poporului. 

Acum, Casa Albă este ocupată de o grupare radicală de stânga, disperată să se mențină la putere. Nu au nici alt Dumnezeu. Că sunt atei, este treaba lor, dar spun că „nu au nici un Dumnezeu” fiindcă nu au nici un fel de morală, nici un fel de principii și nu vor decât putere absolută. 

Sondajele arată clar că Trump l-ar bate pe Biden la scor, fără probleme. Alte personaje din așa-zisul Partid Democrat n-ar strânge nici procentele lui Biden, dacă l-ar da pe Sleepy Joe deoparte și nu l-ar mai lăsa să candideze. De ce stau atât de prost în sondaje? În doi ani, democrații au făcut praf economia, aici e principala problemă, pe lângă multe altele. Americanii își amintesc cum duduia economia SUA înainte de epidemia de coronavirus, iar Donald Trump era la Casa Albă. Așa că radicalii de stânga fac ce au învățat de la Lenin, Stalin sau, mai recent, Putin: asmut poliția aservită împotriva adversarilor. Desigur, au încercat și alte diversiuni – precum „urgența climatică” sau distrugerea celui de-al doilea amendament, dreptul de a purta arme – dar au eșuat. 

Pentru prietenii din România, am să spun o scurtă istorie pe care cred că au uitat-o. Când doamna Hillary Clinton era secretar de stat a SUA a călcat în picioare toate regulile de securitate și a purtat corespondența electronică prin propriile servere, nu prin cele ale guvernului, securizate. Rezultatul: serverul ei a fost spart de hackeri necunoscuți. Acolo se aflau inclusiv documente secrete. FBI a început o anchetă bleagă-de formă. În plină anchetă, doamna Clinton: a) a șters mailuri din acel server și b) s-a întâlnit întâmplător cu procurorul general. Ancheta FBI s-a terminat fără nici o sancțiune împotriva doamnei Clinton. Nici o clipă nu s-a pus problem ca agenții FBI să-i ia casa cu asalt și să o percheziționeze – cum i-au făcut lui Trump.

Presa anexată de „democrații” din SUA a spus direct ce așteaptă de la perchezițiile de la vila lui Trump: o decizie judecătorească prin care acestuia să i se interzică să mai candideze! Sunt morți de spaimă, iar acesta este colacul de salvare de care se agață.

De ce se tem, nu vor scăpa. Aceste gesturi disperate, imorale și nedemocratice, nu vor face decât să-l consolideze pe Trump. Americanii vor înțelege cât de jos a ajuns echipa stângistă de la Casa Albă. FBI-ul, în loc să aplice legea, vânează republicani și protejează așa-zișii democrați aflați la putere. Este evident că instituția trebuie reconstruită de la zero. 

Succesul republicanilor, în 2022, și al lui Trump, în 2024, nu vor fi simple victorii ale dreptei. Va fi modul în care o națiune liberă arată că nu poate fi supusă de către neomarxiștii eco-, comuniștii roșii vopsiți acum în verde. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.