Va fi din nou tată criminalul în masă Vladimir Putin, la 69 de ani? Țiitoarea Kabaeva, fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică


Va fi din nou tată criminalul în masă Vladimir Putin, la 69 de ani? Țiitoarea Kabaeva, fostă campioană olimpică la gimnastică ritmică

Vladimir Putin, 69 de ani, va fi din nou tată. Alina Kabaeva, 39 de ani, fostă campioană olimpică și mondială la gimnastică ritmică, iubita lui Putin, este însărcinată și îi va dărui președintelui rus o fetiță, a scris, pe 8 iulie, canalul rusesc de Telegram General SVR, preluat de publicația elvețiană Blick, potrivit Timpul.md.

„Dragi abonați și vizitatori ai canalului, tocmai am primit vestea! Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată, iar ieri a devenit cunoscut că va avea o fetiță”, a scris canalul de Telegram, despre care se știe că este apropiat de Kremlin, care a precizat că viitorul tată „nu e prea încântat”.

Viața privată a lui Putin este un secret de stat. Nimeni nu pare să știe cu exactitate câți copii are.  Putin a fost căsătorit cu Liudmila (1983-2014), cea cu care are două fiice, Maria, 37 de ani, medic endocrinolog, şi Ekaterina, 35 de ani, femeie de afaceri.

La fel ca tatăl lor, cele două fiice pe care Putin le-a avut cu prima sa soție sunt supuse sancțiunilor financiare și de călătorie ale Uniunii Europene.

Potrivit Blick, Putin ar avea trei băieți cu Alina Kabaeva. Un ginecolog elvețian a asistat-o pe fosta gimnastă la cele două nașteri anterioare, prima oară la Lugano, în 2015, apoi, în 2019, la Moscova, când a născut gemeni.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.