O aflăm și pe asta: în SUA, activistele stângii extreme au declanșat greva sexului, după decizia Curții Supreme privind avortul


O aflăm și pe asta: în SUA, activistele stângii extreme au declanșat greva sexului, după decizia Curții Supreme privind avortul

Cică, femeile de peste ocean se mobilizează: „Nu vom face sex cu niciun bărbat -- inclusiv cu soții noștri!”.

Nu este o glumă! Știrea este una oficială.

Te pomenești că, și la noi, absolventele lui Soros, călite de ideologia feministă și aflate, multe din ele, în prim proces de guvernare, se vor mobiliza exemplar să protesteze, în semn de susținere a mișcării feministe americane, împotriva deciziei de alaltaieri a Curții Supreme din SUA prin refuzul de a mai face sex, inclusiv cu bărbații lor legitimi!

Mai rău este că situația de refuz al sexului ar putea ieși de sub control în așa măsură la noi încât aceasta să pună în pericol bunul mers al parteneriatelor strategice, îndeosebi după obținerea de către Republica Moldova a statutului de candidat UE.

Catinca Mardarovici s-a supărat așa de tare pe cei șase membri bărbați ai Curții Supreme din SUA care au decis prin votul lor că avortul nu este un drept constituțional încât m-a invitat, pe Fb, la o cafea să-mi ceară socoteală!

Eu stau acuma, cuprins de frică, și mă gândesc la amploarea consecințelor deciziei Curții Supreme din SUA și la cât de repede protestul legat de refuzul femeilor americane de a face sex se poate extinde dincoace de ocean, inclusiv în Republica Moldova, care, în virtutea feminizării funcțiilor de către actuala guvernare, ar putea să fie profund marcată de acest protest! 

Și, bineînțeles, mă gândesc, cu preocupare serioasă, cum s-o liniștesc pe Catinca Mardarovici când mă voi întâlni cu ea la o cafea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.