UE nu ne salvează pe noi, basarabenii, de expansiunea rusească de factură dughinisto-kaghebistă


UE nu ne salvează pe noi, basarabenii, de expansiunea rusească de factură dughinisto-kaghebistă

Din contră, câtă vreme rămânem în afara României (și respectiv a scutului NATO, că tot e la modă acum să fii apărat de NATO!) furia Moscovei asupra noastră se va amplifica, mai ales după acordarea statutului de candidat UE!

De asemenea, în halul în care a fost adusă astăzi UE de șleahta neomarxisto-globalistă și anticreștină, de stânga, din vârfurile ei, aceasta se constituie și ea într-un pericol tot atât de mare și de real pentru securitatea noastră și pentru ființa noastră națională ca și tancurile, rachetele și panslavismul șovin, agresiv, intolerant și sălbatic al lui Putin.

De aceea, dacă tot am ajuns, datorită fricii și circumstanțelor generate de invadarea Ucrainei de către Rusia (și nicidecum datorită guvernării înțelepte a PAS-ului, cum încearcă aceștia să trâmbițeze, de ieri, într-o euforie și beție dezgustătoare!), să ne alegem cu statutul de candidat pentru aderare la UE, ar trebui să conștientizăm, din acest moment, că anume acest statut, de candidat UE, ne impune cu necesitate accelerarea unuia dintre următorii doi pași: reunirea cu România sau eliminarea din Constituție a condiției formale de neutralitate și aderarea neîntârziată la NATO!

Altfel, în afara României și în afara NATO, rămânem și pe mai departe pradă de înghițit pentru Moscova.

Anume de acum încolo, în perioada de după ce ne-am ales cu statutul de candidat UE, vom fi și mai neapărați, și mai vulnerabili în fața pericolului ruso-asiatic.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.