Scandal imens în Dallas, după organizarea unui spectacol de travestiți pentru copii. Minorii au fost puși să le ofere bacșișuri travestiților în timp ce aceștia dansau îmbrăcați provocator în fața unui panou pe care scria ”nu se va linge singur!”


  • ACP
  • Jun 6, 2022 09:52
  • 1968
Scandal imens în Dallas, după organizarea unui spectacol de travestiți pentru copii. Minorii au fost puși să le ofere bacșișuri travestiților în timp ce aceștia dansau îmbrăcați provocator în fața unui panou pe care scria ”nu se va linge singur!”

Un scandal imens a izbucnit sâmbăta în Dallas, Statele Unite, după ce a a avut loc un spectacol de travestiți pentru copii, al cărui mesaj promoțional spunea: „Vrei să ajungi pe scenă cu reginele? Avem cinci locuri pentru tinerii interpreți care vor să urce pe scenă solo sau cu o regină aleasă de ei!”

Imaginile de la acest spectacol, numit „Drag the Kids to Pride”, care prezintă travestiți dansând îmbracați provocator cu copii, care le ofereau bacșișuri, în fața unui panou cu neon pe care scria „nu se va linge singur!”, au devenit imediat virale pe rețelele sociale și au provocat indignarea unui mare număr de părinți. 

În afara clubului Mr. Misster unde a avut loc evenimentul s-au adunat mai mulți protestatari pentru a manifesta împotriva atragerii copiilor în activități explicit sexuale, iar reprezentanții grupului numit „Protejați copiii din Texas” a fost prezent acolo cu intenția declarată de a întrerupe spectacolul. 

Grupul a emis și un comunicat în care a precizat că „Misiunea a fost de a crește gradul de conștientizare că un eveniment ca acesta, un spectacol ”drag” pentru copii, are loc chiar în Dallas. (…) Am sperat că, dacă creștem gradul de conștientizare, evenimentul ar putea fi anulat sau modificat, astfel încât să nu poată fi prezenți copiii”

O femeie prezentă la protest a spus, pentru o televiziune din Texas, că nu își dorește să vadă panouri care „anunță că niște copii vor dansa pe scenă cu bărbați în tanga, îmbrăcați și machiați nepotrivit”.

Pe rețelele sociale criticile au fost mai dure. „Copii de 7 ani care dau bacșiș unor drag queens și se întâlnesc într-un bar unde pot veni doar cei mai mari de 21 de ani, iar departamentul de poliție din Dallas lasă să se întâmple... de ce să nu aplice legea?”, a întrebat pe Twitter un american indignat, iar altul a observat că „ceea ce s-a întâmplat în Dallas cu copiii la spectacol a fost un rău pur”

Poliția din Dallas a apărut la un moment dat la spectacol, dar în timp ce oficial s-a declarat că agenții în uniforme au fost prezenți doar pentru controlul mulțimilor, din cauza protestului, cei din grupul „Protejați copiii din Texas” au spus că poliția a scos copiii și familiile acestora din interiorul barului. 

După toate acestea, din partea localului a fost dată o declarație în care s-a susținut că la spectacol s-au strâns bani pentru o organizație locală de tineret LGBTQ+ și au fost acuzați protestatarii că ar fi „transfobi”.

„Suntem mai mult decât fericiți să ne deschidem porțile pentru a sărbători Pride-ul într-un mediu prietenos cu familia, sigur, separat de programul nostru normal, de sâmbăta, la ora 14:00 la 2.00 dimineața, pentru că noi credem că fiecare ar trebui să aibă un spațiu pentru a putea sărbători cine este”, s-a arătat în declarație – sursa AICI.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.