Maia Sandu are dreptate: armata R.Moldova trebuie echipată cât mai bine, avem nevoie de sprijinul NATO. Putin vrea refacerea URSS


Maia Sandu are dreptate: armata R.Moldova trebuie echipată cât mai bine, avem nevoie de sprijinul NATO. Putin vrea refacerea URSS

Aici președinta Maia Sandu are dreptate:

„Armata Natională a Republicii Moldova trebuie să fie bine echipată, iar în acest sens sprijinul militar pe care l-ar putea oferi Marea Britanie sau unele state ale Alianței Nord-Atlantice ar fi binevenit”.

Armata RM, atâta cât o avem, trebuie echipată și modernizată urgent, indiferent de unde ne-ar veni ajutorul și indiferent care ar fi interesele obscure urmărite de eventualii sprijinitori și „binefăcători”!

Putin, dacă îi învinge pe ucraineni și trece de Nikolaev, nu se va opri nici la Odesa și nici la Tiraspol!

Putin vrea URSS-ul!

Din păcate, anume acest lucru nu-l înțeleg ori nu este luat în serios de foarte mulți dintre frații noștri care constituie segmentul naționalist românesc de pe ambele maluri ale Prutului, dar mai ales din dreapta Prutului.

Neokaghebismul dughinist, picurat ani la rând de uriașa mașinărie de propagandă a lui Putin, le-a atrofiat unora simțul realității, astfel încât o bună parte dintre aceștia s-au transformat, din păcate, în aplaudaci ai monstrului de la Kremlin.

Când spunem că Putin vrea la loc URSS-ul, înțelegem dureros de bine că el, imperialist și globalist fiind ca oricare alt monstru imperialist și globalist din lumea asta, ne vrea anume pe noi, cei care, în urma dezmembrării fostului imperiu în 1991, nu am mai apucat să ne salvăm, adică nu am mai apucat a ne uni cu Țara noastră România, rămânând, în urma trădărilor care s-au ținut lanț în ultimii treizeci de ani, tot așa de suspendați și ai nimănui, cum am fost și cum au fost părinții și buneii noștri după ultima ocupație din 1944.

De asta, vreau ca armata noastră pe care o avem aici, înafara actualelor hotare ale României, să fie echipată corespunzător, ca să fim capabili a rezista în fața vechiului ocupant, ale cărui năravuri i le cunoaștem atât de bine, măcar o zi, măcar o oră, măcar un minut.

Măcar de-am putea salva și Tighina...

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.