FOTO Vicepreședintele PNL Irlanda semnalează o întâlnire cu românii din Diaspora postând un ”selfie” realizat în veceul unui hotel. Cică așa arată ”o zi românească în frumoasa Irlanda”


FOTO Vicepreședintele PNL Irlanda semnalează o întâlnire cu românii din Diaspora postând un ”selfie” realizat în veceul unui hotel. Cică așa arată ”o zi românească în frumoasa Irlanda”

Erați curioși să aflați cam care-i nivelul intelectual al unora dintre politrucii filialei PNL Diaspora? Nici noi, avem alte hobby-uri! Însă ni-l relevă cea mai recentă postare de pe Facebook a vicepreședintelui PNL Irlanda, Valentin Barzu, fost consilier la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP).  

Nici mai mult, nici mai puțin, Barzu semnalează o întâlnire cu românii din Irlanda prin postarea a două poze – un ”selfie” neconvențional realizat cu ajutorul unei oglinzi, chiar în WC-ul unui hotel din Dublin, imagine ce e alăturată unei alte poze ce-l înfățișează pe același Barzu printre românce îmbrăcate în straie populare, de data aceasta, slava Domnului, într-o sală a hotelului, nu pe lângă niște closete. Cele două fotografii sunt descrise astfel: ”O zi românească în frumoasa Irlanda”. Adică poze ”românești” în veceu, nu?!

Valentin Barzu a fost membru al vechii conduceri (actualmente dizolvată) a PNL Diaspora. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.