Iohannis bate ultimul cui în sicriul PNL: liberalii, trimiși să se ia cu acte cu Ciuma Roșie


Iohannis bate ultimul cui în sicriul PNL: liberalii, trimiși să se ia cu acte cu Ciuma Roșie

Gata cu codoșlâcul PSD-PNL! Acum vor să se ia cu acte în regulă, la tribunal. Împinși de la spate de pețitorul Iohannis, liberalii și Ciuma Roșie a lui Ciolacu se pregătesc să refacă oficial USL-ul. La alegerile din 2024, ar urma să candideze în tandem: Ciucă – președinte, iar Ciolacu – premier. Cel puțin, acesta este visul lui Iohannis

Tandemul Ciucă-Ciolacu a fost deja testat, la Kiev, unde cei doi s-au dus împreună, la braț. De altfel, se vede de pe Marte că, până acum, premierul PNL nu a deranjat cu nimic Ciuma Roșie. I-a numit toți penalii și incompetenții din PSD prin Guvern și a semnat toate pomenile așa-zis „social-democrate”, care au golit visteria. Totul, la presiunea premierului de la Grivco, care acum moțăie prin Cotroceni.

De ce vrea Iohannis refacerea USL? Nu știu și nu mă interesează. De ce acceptă un general al armatei române să se lase manevrat și combinat cu o bandă de hoți? Este o chestiune care ține de onoarea sa.

Mulți în PNL se tem că PSD îi va trage pe sfoară, ca-n 2014, când Ponta l-a dat deoparte pe Crin Antonescu și a vrut el să fie președinte, încălcându-și angajamentele anterioare. Mircea Geoană se încălzește pe margine, de parcă sinecura de la NATO ne-ar face să uităm că, în 2009, era plimbat în lesă de Vanghelie, Vîntu și Dan Voiculescu. Deci, de ce ar avea încredere PNL într- alianță cu PSD? Este evident că nu poți să te bazezi pe Ciuma Roșie, dar, deocamdată, văd că nimeni din PNL nu are curaj să iasă din cuvântul lui Iohannis. 

În concluzie, eu spun că este foarte bine că Iohannis vrea să oficializeze codoșlâcul PNL-PSD. E foarte bine, fiindcă se separă apele. Vom vedea cine merge alături de Ciuma Roșie, ca să fure, și unde-s oamenii de dreapta, care vor să construiască o Românie prosperă economic. 

România are nevoie de o guvernare de dreapta, iar pentru aceasta este nevoie de un partid. Până acum, o mână de impostori din PNL ocupau zona „de dreapta”. Vor pleca alături de PSD și terenul va rămâne liber. Oamenii buni vor înțelege că nu mai pot sta pe margine, asistând la jefuirea țării de către noul USL. Nici nu trebuie un mare efort să faci „politici de dreapta” când acum tot ce face Guvernul este să arunce banii pe pomeni și pe pensii speciale. 

În consecință, eu îi urez „Mult succes” domnului președinte Iohannis! Fiecare zi în care el și ciracii săi se compromit mai puternic în mlaștina Ciumei Roșii este o zi în care mai mulți oameni de dreapta se trezesc și vor să se implice. USL este un „rău necesar”. În 2024, sper să ajungă la tomberon toți useliștii, cu tot cu patronul lor Iohannis. De unde să-i culeagă DNA-ul, unul câte unul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.