Trei măsuri pe care o țară democratică trebuie să le ia, când criminalul Putin este la graniță


Trei măsuri pe care o țară democratică trebuie să le ia, când criminalul Putin este la graniță

De la bun început trebuie să spun că nu am așteptări de la politicienii lași care conduc acum România. Nici măcar nu au avut curaj să se ducă la Kiev. Sau să treacă granița, la Lvov, unde este mai puțin periculos. De aceea, eu am spus că, în aceste momente, cea mai bună soluție politică pentru România este să fie condusă de un general, pro-american, de dreapta. Țara este sabotată din interior, iar actuala clasă politică este incapabilă să ofere soluții. 

Ce ar trebui făcut, dacă am avea o conducere adevărată, nu pe Iohannis și șleahta de bandiți din Ciuma Roșie: 

1).Reintroducerea pedepsei capitale. Nu există altă pedeapsă pentru trădători, când țara este direct amenințată. Eu susțin de mulți ani că România ar trebui să le ofere marilor corupți această perspectivă. Acum, pedepsele sunt ridicol de mici, nu execută nici o jumătate din ele și, când ies, păstrează banii furați. Dar acum problema este mai actuală ca niciodată. Vă mai amintiți că Ucraina a executat pe loc un trădător din propriile rânduri, care făcea parte din echipa de negociere cu Rusia și transmitea informații Moscovei? S-a scandalizat cineva în Vest? Nu. La vremuri excepționale, măsuri excepționale. 

2).Scoaterea în afara legii a partidelor pro-ruse, Coloana a V-a a Moscovei. Așa cum a făcut Zelenski. Nu trebuie să așteptăm ca Putin să ne invadeze. De altfel, PSD este o grupare infracțională organizată, iar dacă procurorul general ar acționa – așa cum legea îi permite – s-ar termina imediat cu această organizație mafiotă.

3).Liberalizați regimul armelor: lăsați cetățenii să dețină puști și pistoale și să se antreneze în folosirea lor. Este cea mai bună pregătire pentru o bătălie terestră. Dar politrucilor le este frică de cetățenii înarmați, vor ca statul să dețină monopolul violenței. Experiența Finlandei din 1939 ne arată că cetățenii pregătiți să folosească arme de foc devin soldați buni și trăgători excelenți. Este mai ieftin și mai eficient decât să cheltuim sume uriașe cu pregătirea unui număr foarte mare de cetățeni. 

Un general inteligent și bine instruit sunt convins că ar înțelege perspectiva mea. Și unii dintre politruci înțeleg, dar nu vor să facă nimic. Când dai pomeni – cum face acum guvernarea PSD-PNL-UDMR - mai toată lumea este fericită, ți-ai cumpărat voturile, te duci liniștit în alegeri. Cu reformele este mult mai greu...

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.