Protestatarii se vor aduna astăzi în fața Ambasadei Rusiei din București: "Genocidul dezlănțuit împotriva poporului ucrainean de către armata roșie, împreună cu complicii lor ceceni și belaruși, trebuie oprit!"


Protestatarii se vor aduna astăzi în fața Ambasadei Rusiei din București: "Genocidul dezlănțuit împotriva poporului ucrainean de către armata roșie, împreună cu complicii lor ceceni și belaruși, trebuie oprit!"

Asociația 21 Decembrie 1989 va organiza astăzi un nou protest în fața Ambasadei Rusiei din București. Manifestanții își vor exprima solidaritatea cu poporul ucrainean începând cu ora 18. 

Redăm comunicatul Asociației 21 Decembrie 1989: 

"Genocidul din UCRAINA trebuie oprit!

Sâmbăta 16 aprilie 2022, încăpând ora 18.00, continuăm protestele.

Asociația "21 Decembrie 1989" organizează al șaselea protest în fața Ambasadei Federației Ruse la București, din Șoseaua Kiseleff nr.6.

Români și ucraineni ne adunăm la Ambasada Rusiei.

Genocidul dezlănțuit împotriva poporului ucrainean de către armata roșie, împreună cu complicii lor ceceni și belaruși, trebuie oprit!

Am fost și rămânem solidari cu poporul ucrainean în lupta să pentru libertate și suveranitate.

Ucraina va învinge!

Veniți să susținem cauză dreaptă și să apărăm demnitatea vecinilor noștri din Ucraina.

Mulțumim personalităților și organizațiilor care au sprijinit, participat și sunt alături de noi în continuare: Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația "Ioan Bărbuș", Federația "Inițiativa Timișoara", Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot.

Vă așteptăm!

Glorie Ucrainei!

Glorie României!

Слава Україні!

Слава Румунії!

Asociația 21 Decembrie 1989

Președinte

Teodor Mărieș".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.