Iohannis a făcut din PNL cârpa lui Ciolacu. Domnule general Ciucă, scăpați de dictatura președintelui de la Grivco!


Iohannis a făcut din PNL cârpa lui Ciolacu. Domnule general Ciucă, scăpați de dictatura președintelui de la Grivco!

PNL a mai avut parte de un concubinaj imoral cu PSD-ul: i-a spus USL și a fost un eșec jalnic. Un eșec pentru PNL, dar mai ales pentru România. Însă niciodată nu am văzut acest partid liberal – care se pretinde a fi continuatorul ideilor marilor Brătieni, a celor care au făurit România modernă – atât de umilit. Călcat în picioare. 

Aici a ajuns fiindcă s-a lăsat dus în lesă de Iohannis, care i-a vândut, așa cum a vândut și electoratul care l-a ales. 

Cel mai bun exemplu – care m-a înfuriat și m-a determinat să scriu acest articol – a fost luni, când liderul obraznic al Ciumei Roșii, numitul Ciolacu, l-a dat deoparte pe premier, l-a ținut pe margine, și și-a asumat toate meritele așa-zisului program „Sprijin pentru România”. Programul este un amestec de hoție și bani risipiți. Însă, propaganda de tip Antena 3 l-a prezentat ca pe o mare realizare. Ca antreprenor, vă spun că nu va genera decât inflație, adică vor crește și mai mult prețurile. Săracii și pensionarii vor fi și mai săraci, urmare a acestui potop de bani aruncați prostește peste economia României. Dar, în etapa actuală, constat doar că PNL asistă bleg la modul în care foștii lachei ai lui Dragnea confiscă guvernarea, dar doar acea parte care le convine. Ce este rău, decontează liberalii.

Nu prea le plâng de milă celor din PNL fiindcă singuri s-au băgat la jugul lui Iohannis. Multora le place. Le place fiindcă fură cot la cot cu PSD și, împreună, au lichidat DNA-ul și lupta cu corupția. Vor face averi, nu le mai pasă dacă-n 2024 electoratul îi aruncă la gunoi.

Eu mă adresez însă puținilor liberali adevărați care sper că mai există prin PNL: scăpați de Iohannis! Cât despre generalul Ciucă, observ că adesea vorbește despre onoarea sa de militar. Până la proba contrarie, îl iau în serios. De altfel, eu am scris că, în aceste vremuri, în care România este amenințată de barbarii de la Răsărit, regimul democratic trebuie să fie apărat de un general pro-american, ceea ce Ciucă este. Însă el trebuie să meargă până la capăt: să apere țara și de dușmanii interni, de boierii care vor să o vândă. 

Domnul general spune că nu se va lăsa „luat prizonier”. Sună bine, dar trebuie să o și dovedească: eliberați-vă de sub jugul președintelui de la Grivco, domnule Ciucă. România – o repet, și o repet, și o repet - are nevoie de un partid de dreapta. Pentru cetățenii ei și pentru a-și valorica potențialul economic, nu pentru ambițiile politice ale unui grup. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.