România ar trebui să-l doneze pe dr. Arafat lui Putin! Democrațiile nu au nevoie de ayatollahi


România ar trebui să-l doneze pe dr. Arafat lui Putin! Democrațiile nu au nevoie de ayatollahi

Așa cum bănuiam, banda care conduce România profită de războiul din Ucraina ca să facă numai nenorociri. 

Zilele trecute, la inițiativa domnului Predoiu, au mai dat o lovitură statului de drept: anchetarea magistraților corupți va fi, practic, imposibilă. Am scris deja despre asta. Acum, guvernarea Iohannis+Ciuma Roșie/Galbenă vrea să-i vâneze pe toți cei care scriu despre corupția acestei puteri. 

Presa a arătat ce pervers vrea Guvernul să acționeze. Sub pretextul identificării dezinformărilor rusești, vor fi căutați și identificați cei care asociază Executivul sau pe președintele Iohannis cu termeni precum “corupție“ sau “incompetență“. 

Eu personal, de exemplu, scriu frecvent despre corupția și incompetența acestor entități. Imediat, Guvernul României m-ar fi identificat drept propagandist al lui Putin și...nu știu ce ar fi făcut, fiindcă eu locuiesc în Texas. Însă am observat că un site care critica adesea corupția pesedist-uselistă, Aktual24.ro, a fost blocat, timp de mai multe zile. Abia după intervenția energică a presei libere, site-ul și-a putut relua activitatea. 

Cine ar urma să fie în fruntea cenzurii guvernamentale? Dr. Raed Arafat. 

Din 2020 până azi, puterea acestui personaj a crescut exponențial. Când au venit liberalii la putere, au sugerat că se vor debarasa de el. Au mințit. Nu numai că nu l-au concediat, dar i-au dat pe mână sume astronomice și atribuții tot mai largi. Mai întâi a fost pandemia, iar presa a scris despre uriașele suspiciuni de corupție din jurul lui Arafat. Procurorii, nu s-au atins de el. Este evident că omul e protejat de Iohannis, alături de care apare mai des decât premierul sau orice alt personaj politic. Practic, prea-adormitul de la Cotroceni l-a pus pe Arafat să conducă țara, în timp ce el își face siesta de după-amiază. 

Toți știm că acest Arafat este creația mediatică a postului Antena 3 și a patronului postului, turnătorul Felix. Antena 3, cea mai rea oficină de intoxicare a poporului român, nu numai că nu este închisă, dar mai primește și bani de la stat să combată “dezinformarea“. Vor fi pedepsiți cei care critică guvernarea Ciumei Roșii/Galbene și scriu despre corupția la nivel înalt.  Trăgând linie, o spun din nou: corupția la vârf este cel mai mare pericol pentru România. Iar marele-vizir Arafat este exponentul acestui sistem putred, cu rădăcini în regimurile absolutiste din stepele Asiei. Între gândirea sa și modul în care acționează șleahta lui Putin nu e mare diferență, chiar dacă cetățeanul de origine palestiniană Raed Arafat se pretinde a fi pro-american. Eu sper să-și găsească o bucată de deșert și să-și facă acolo imperiul la care visează. Sau am putea să-l împrumutăm dictatorului de la Kremlin, s-ar potrivi perfect.

România, țară democratică, liberă și creștină, trebuie să scape cât mai repede de dr. Arafat. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.