Mare atenție la rusoaicele care chipurile fug în Occident. Cazul Natașa Morari


Mare atenție la rusoaicele care chipurile fug în Occident. Cazul Natașa Morari

Poveștile astea cu „celebrele prezentatoare” sau ovsiannikove de la televiziunile rusești care, chipurile, au părăsit Rusia plecând în Occident mă cam pun pe gânduri!

Am mai văzut din asemenea „eroine”: Natalia Morari, parcă, tot de la Moscova fugea în 2008 cu mare tam-tam și vădită ostentație, aproape cu șiroaie de lacrimi pe obraji! Nu v-o amintiți cum aterizase direct în studoul profund al Lorenei Bogza, care îi strecura întrebările bine șlefuite, cu traducere exactă în rusă (natașka vorbea doar în rusă), ca să pară totul foarte credibil și adevărat! Ca pentru proștii de-alde noi!

Și ați văzut, peste ani, cum și cu ce s-a terminat, dacă s-a terminat: Natașka, după ce și-a făcut treaba, tot cu rușii a rămas!

Așa că nu strică să mai lăsăm nițel din entuziasmele și credulitatea noastră proverbială, mai ales când vine vorba de vedete TV crescute în laboratoarele Kremlinului.

Afară e război, totuși, iar ținta principală în acest război sunt sufletele noastre curate și dornice de adevăr.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.