Armata rusă, o rușine planetară. Cum se face de râs Putin în Ucraina, în timp ce blocada economică întoarce Rusia în anii URSS


Armata rusă, o rușine planetară. Cum se face de râs Putin în Ucraina, în timp ce blocada economică întoarce Rusia în anii URSS

Consultantul politic Cristian Hrițuc enumerează, pe Facebook, rușinile și umilințele pătimite de armata rusă în Ucraina. Vă prezentăm comentariile: 

”Marea armată rusă umflată cu pompa de propagandă:

– cere armament de la chinezi;

– cere trupe de la ceceni, bieloruși, mercenari din Siria; trupele lor sunt cu moralul la pământ;

– are informații eronate înainte de invazie;

– tehnică de luptă din anii 80;

– eșuează în operațiuni chirurgicale și pune tunurile pe civili;

– are probleme de organizare (liniile de alimentare rupte);

Are un comandat suprem extrem de inteligent, un strateg nemaipomenit, care a reușit să obțină o blocadă economică ce întoarce Federația Rusă în anii de glorie ai fostului URSS din 1990.

Cu toate astea, are o armată de propagandiști atît de idioți și de fideli, încât merită să îi urmărești zi de zi pentru a-i vedea cât sunt de rudimentari”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.