"Scuipatul în ochii ministrului nu scade facturile!". Dehelean semnalează că "AUR ajută sistemul pe care, chipurile, vrea să-l dea jos"


"Scuipatul în ochii ministrului nu scade facturile!". Dehelean semnalează că "AUR ajută sistemul pe care, chipurile, vrea să-l dea jos"

Deputatul USR Silviu Dehelean atrage atenția că gestul extrem al copreședintelui AUR, George Simion, de a-l agresa fizic pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, a avut de fapt efectul de a-l salva pe membrul Guvernului de răspunderea privind explozia prețurilor la facturi. Astfel, Silviu Dehelean subliniază că "AUR ajută sistemul pe care, chipurile, vrea să-l dea jos!".

"Și uite așa se dovedește că AUR ajută sistemul pe care, chipurile, vrea să-l dea jos! Scuipatul în ochii ministrului nu scade facturile!  

Gestul lui George Simion l-a salvat ieri pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, de la asumarea răspunderii pentru facturile uriașe la energie.  

Vedem cum violența AUR, nu doar că nu oferă soluții la probleme, ci doar ajută niște miniștri incompetenți să rămână în funcții și să facă în continuare greșeli care-i costă pe români, în mod real.  

Gestul agresiv al lui Simion i-a oferit lui Virgil Popescu oportunitatea să fugă pe ușa din spate și l-a scutit de explicații în fața Parlamentului, acolo unde era chemat de USR să dea socoteală pentru lunile de inacțiune și decizii proaste.  

Noi am propus soluții, aplicate și în alte țări europene, care ajută și micii întreprinzători și gospodăriile în criza prețului la gaz, și nu e prea târziu ca Guvernul să le aplice.  

Revenind la dl Simion, am cerut în Comisia de statut și în Comisia de regulament, al căror membru sunt, să discutăm înăsprirea sancțiunilor care pot fi aplicate deputaților. USR are un astfel de proiect depus de anul trecut", transmite Silviu Dehelean pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.