Caramitru, apel către serviciile de informații: "Scoateți dosărelul lui Călin Georgescu!"


Caramitru, apel către serviciile de informații: "Scoateți dosărelul lui Călin Georgescu!"

Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, scoate în evidență luni, 7 februarie, o parte dintre declarațiile controversate făcute duminică seară, la Realitatea PLUS, de propunerea AUR de premier, Călin Georgescu. Astfel, Caramitru atrage atenția asupra unei declarații ce relevă faptul că Georgescu "reprezintă zona serviciilor care are în continuare nostalgii comunisto-legionare și care urăște Occidentul". De asemenea, Andrei Caramitru face un apel către zona pro-occidentală a serviciilor de a acționa în cazul rusofilului Călin Georgescu. 

CITIȚI ȘI: „Premierul nostru” putinist Călin Georgescu atacă din nou scutul de la Deveselu, pe care îl consideră „o rușine”, spune că România va fi abandonată de NATO în cazul unui atac al Rusiei și pledează pentru relații strânse cu China / George Simion aprobă delirul „premierului” AUR: „cea mai tare emisiune!”

"Călin Georgescu - un sinistru limitat, creat din nimic  - măcar spune fix ce crede și ne explică clar din ce zonă vine. Omul a zis la televizor așa:

- că el e “patriot” și că există mulți din servicii “patrioți” ca el, dar care nu sunt suficient băgați în seama. Traducere - ne spune clar, ne “avertizează”, că reprezintă zona serviciilor care are în continuare nostalgii comunisto-legionare și care urăște Occidentul (mulți pensionați sau fugari prin Serbia, dar activi prin umbre). Măcar e bine că spune clar, recunoaște.  

- Repetă obsesiv despre criminalii nației ăsteia ca sunt “patrioți”. Patriotismul pentru ei - ca să înțelegem cuvintele - înseamnă să omori pe oricine nu e de acord cu tine, ca să păstrezi “puritatea” nației.

- Spune clar că vrea puterea - toată puterea. După va fi bine cică - nu poate explica cum, dar nu contează.

- Un singur lucru ne spune clar - Putin e un mare om, mare patriot. Ucraina e un stat care nu există. Bravo Putin - fă-i praf pe toți, vino și la noi că îți dă Georgescu și ăia din servicii duși cu capul, kaghebiștii infiltrați, cheile. Dar preamărite Putine, să îi lași să ne trimită la canal pe toți că altfel e degeaba (așa ca în Belarus, hai că înțelegi exact care e ideea).  

Băi nenică. Aberații de astea mai scotea și Dragnea, dar erau mai light (zicea doar ceva cu roșiile din occident că nu sunt bune). Acuma am ajuns mult mai rău, în bezna minții.  

Oricum o iei - se pare că totul e despre servicii (de parcă nu știam). Ăștia de la butoane acum - care totuși lucrează cu SUA și NATO - cum Dzeu îi tolerează pe tolomacii ăștia din Aur? Scoateți și voi dosărelul lui Gâgă ăsta și, dacă nu vreți să îl arestați, atunci măcar să fugă lângă “finanțatorul” Ghiță în Serbia", a scris Caramitru pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.