Propulsat de AUR în Parlament, Lasca declară război "reptilienilor". Dehelean: "Nu e prima oară în istorie când sunt oameni declarați non-umani"


Propulsat de AUR în Parlament, Lasca declară război "reptilienilor". Dehelean: "Nu e prima oară în istorie când sunt oameni declarați non-umani"

Propulsat de AUR în Parlament, deputatul condamnat definitiv Mihai Lasca declară război, printr-o postare pe Facebook, așa-zișilor "reptilieni". 

În acest context, deputatul USR Silviu Dehelean a atras atenția că, dincolo de registrul conspiraționist al postării, poziționarea parlamentarului Mihai Lasca poate fi considerată inclusiv extremistă, întrucât nu este prima oară în istorie când unii oameni sunt declarați drept non-umani, ci au făcut-o și naziștii, respectiv comuniștii. Într-un dialog purtat pe Facebook cu deputatul aurist Ciprian-Titi Stoica, Dehelean a ținut să reliefeze că AUR poartă în continuare responsabilitatea existenței unor indivizi precum Lasca în Parlament, chiar dacă formal au fost excluși din partid. 

Silviu Dehelean: Nu voi ironiza această postare a deputatului de Bihor ales pe listele AUR pentru că a fost apreciată de vreo două mii de compatrioți care cred că există reptilieni și că Putin duce războiul sfânt pentru apărarea rasei umane.  

Mâine, poimâine AUR va adopta o lege împotriva reptilienilor și ne revedem toți în lagărele de exterminare a reptilienilor care pun în pericol umanitatea.  

Nu este prima oară în istorie când un partid declară o categorie de oameni non-umani, au făcut-o și naziștii și comuniștii, doar că acum chiar e mai rău că reptilian poate fi oricine.  

Am luat în serios această postare pentru că AUR are în sondaje undeva între 17 și 20% și este, cel puțin în momentul acesta un aspirant serios la guvernarea României.

Ciprian-Titi Stoica: Tu știi foarte bine că deputatul cu postarea nu mai are nici o legătură cu AUR. Nu mai manipula că nu îți șade bine! La mulți ani în noul an!

Silviu Dehelean: La mulți ani! Îmi pare rău, dar domnul Lasca a fost ales pe listele AUR.

Mihai Lasca s-a mai făcut remarcat în Parlament printr-o condamnare definitivă la închisoare. Mai precis, Lasca a fost condamnat definitiv, pe 2 iunie 2021, de Curtea de Apel Oradea, la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.