Adela Mîrza: "Se face segregare în baza unui vaccin. După 32 de ani de la Revoluție vom continua să luptăm pentru libertate!"


Adela Mîrza: "Se face segregare în baza unui vaccin. După 32 de ani de la Revoluție vom continua să luptăm pentru libertate!"

Președinta partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, a reliefat, pe parcursul unui video realizat în fața monumentului Stâlpilor Împușcați din Cluj-Napoca, că la 32 de ani de la Revoluție lupta pentru libertate nu s-a încheiat, cetățenii României fiind în prezent discriminați prin prisma unui certificat privind vaccinarea anti-COVID. 

"Acum 32 de ani s-a murit aici pentru libertate. La monumentul Stâlpilor Împușcați au murit clujeni pentru ca noi, astăzi, să fim liberi.  

La 32 de ani de la Revoluție încă nu știm oficial cine se face vinovat de sângele vărsat pentru ca noi, astăzi, să fim liberi.  

După 32 de ani de la Revoluție încă mai luptăm pentru libertatea de a ne trăi viața așa cum considerăm noi de cuviință, așa cum și-au imaginat cei care au murit pentru ca noi, astăzi, să fim liberi.  

Luptăm împotriva unui certificat verde, împotriva unor ordonanțe de guvern abuzive menite să ne îngrădească drepturi fundamentale consfințite prin Constituția României.  

Luptăm împotriva unei clase politice corupte care vrea să ne transforme în sclavi.  

În spatele meu se află un târg de Crăciun în care nu au voie toți cetățenii liberi, doar cei vaccinați. La 32 de ani de când ne-am luptat pentru libertate se face segregare și diferențiere pe bază de vaccin și certificat verde.  

După 32 de ani de la Revoluție vom continua să luptăm pentru libertate. Vom cinsti memoria celor care s-au sacrificat pentru ca noi, astăzi, să fim liberi.  

Dumnezeu să-i odihnească și pe noi să ne întărească să putem continua!", a subliniat Adela Mîrza. 

Vedeți video: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.