Citiți aici adevăratul program de guvernare USL 2.0: “Cum jefuim România fără să intrăm la pușcărie“


Citiți aici adevăratul program de guvernare USL 2.0: “Cum jefuim România fără să intrăm la pușcărie“

Sunt numeroase proiecte care unesc PNL, PSD și UDMR. Dar nu le veți găsi expuse pe site-ul Guvernului, la rubrica “Program de guvernare“. Și nici nu le veți auzi, enunțate pompos, pe la televiziuni. 

Ce-i unește și ce i-a adus împreună, ignorând protestele alegătorilor? Pe scurt: dorința de a jefui împreună, în bună pace, fără scandal. DNA-ul e mort, țara e ca un sat fără câini. Pot face ce vor, fără teamă.

Dar e un pic mai complicat. Să arătăm mai întâi ce NU va face viitorul guvern:

Nu va reforma Sănătatea. Prea mulți bani se scurg din această zonă în buzunarele clientelei partidelor.

– Nu va reforma Educația. Sindicatele pesedizate vor controla sistemul, important pentru ele să să-și păstreze membrii cotizanți, pe soarta copiilor, pe pregătirea lor pentru piața muncii, nu dau doi bani. 

– Nu va reveni la sistemul de alegere a primarilor în două tururi

– Nu va desființa pensiile speciale. Cum să deranjeze sistemul care-i protejează, în loc să-i prindă când fură? Ba dimpotrivă, vor primi și primarii pensii speciale. 

– Nu va tăia din salariile și sporurile aberante ale bugetărimii angajate pe pile.

– Nu va reduce birocrația, nu va ajuta cu nimic antreprenorii onești. 

Nu va modifica legile date de Dragnea în domeniul Justiției: cum să se trimită singuri la pușcărie?

– Nu va reduce la 300 numărul parlamentarilor. 

– Nu va recupera, prin ANAF, banii furați de marii infractori, precum turnătorul Dan Voiculescu, care are de returnat zeci de milioane de euro, bani furați în dosarul ICA. 

– Anchetele penale asupra incendiilor din spitalele controlate de baronii PSD – Neamț/ Arsene, Matei Balș/ Streinu-Cercel și Constanța – nu vor ajunge la adevărații vinovați. cei din vârful sistemului. Ce înseamnă asta? Că nu se va schimba nimic, de vreme ce nu există pedeapsă. 

Ce va face viitorul Guvern:

– Va fura pe rupte, foametea e mare în PSD după doi ani de opoziție.

– Va îngropa definitiv DNA-ul, oricum instituția este în comă. 

Va majora pomenile, că nu dau de la ei. Săracii își vor primi rămășițele de la masa baronilor pesediști.

– Vor da “subvenții“, în fapt ajutoare de stat dirijate atent către propria clientelă.

Privind în perspectivă, efectul acestui cumplit eșec după alegerile pline de speranță din 2020 va fi creșterea migrației. Se pleacă nu pentru salarii, ci pentru că tinerele familii vor școli bune și spitale în care nu arzi de viu. 

Pare o situație cumplită, fără ieșire: cei pe care românii i-au ales ca să-i scape de Ciuma Roșie au trădat și s-au aliat cu foștii lachei ai Satanei de Teleorman. Dar vor plăti, sunt convins! Când, cum, e prematur să discutăm. Dar revolta e uriașă, se simte, e palpabilă, trebuie doar scânteia care să aprindă furia românilor. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.