Nu vă lăsați păcăliți de aparențe: Klaus I și tov. Cioloș chiar au o agendă și un plan comun!


Nu vă lăsați păcăliți de aparențe: Klaus I și tov. Cioloș chiar au o agendă și un plan comun!

Văd că toată lumea deplânge deja decesul nenăscutului guvern Cioloș. Toți sunt convinși că bietului om i s-a întins o capcană. Că Iohannis-cel-malefic l-a momit și l-a păcălit, convingându-l să accepte să fie premierul desemnat care să constituie viitorul Guvern. Nu mai plângeți de mila cui nu merită, sunt destule de deplâns în România, stimați prieteni. 

Iohannis și Cioloș au o agendă comună. Sunt uniți în idealuri (sau în răutăți, aș spune ...). Au un scop comun. Ce-i unește? Ura față de creștinii de dreampta și valorile lor, în primul rând familia tradițională. Ce scop comun au? Să impună agendă tiranică a comunității LGBT, să le legifereze căsniciile între persoane de același sex și să deschidă calea adoptării de către cupluri gay. Ați uitat așa de repede trecutul comun, mesajele perfect sincronizate ale acestor domni?

În primul rând trebuie spus că PNL-ul, cu toate păcatele sale, nu și-a permis - și nici n-ar fi făcut asta, pe viitor - să insulte majoritatea creștină a națiunii române și să impună reguli complet străine de tradițiile țării. Deci, dacă vrei să implementezi în România agenda pro-LGBT diktată pe axa Berlin-Paris, la cine te duci? La sexo-marxiștii lui Cioloș și Barna. Acum câteva săptămâni, ei au votat în Parlamentul European pentru sancționarea României pentru că nu a recunoscut căsătoriile între persoane de același sex. Bineînțeles că asta l-a trezit din somn pe Sleepy Klaus și i-a plăcut. În fond, el este cel care i-a numit „infatuați” pe creștinii din România, oameni de dreapta, onești, mulți dintre ei având naivitatea să creadă – acum mulți ani - că Iohannis este o alternativă la Ciuma Roșie. 

De aceea susțin că domnul Iohannis nu vrea să-l distrugă pe Dacian Cioloș, ba dimpotrivă îl va susține. Cu Cioloș premier și cu cine știe ce sexo-marxist la Justiție se poate da drumul la o legislație care să fericească fericită familiile gay. Vom vedea, politica românească este plină de surprize, iar în PNL sunt tot mai mulți lideri care i se opun deschis locatarului de la Cotroceni. S-ar putea ca, până la urmă, în parlament să se formeze o majoritate anti-Cioloș, dar vă asigur că nu este creat și spijinită de Iohannis. 

Efectele unui guvern sexo-marxist Cioloș-Iohannis vor fi devastatoare: noul PRM, AUR-ul atât de drag Moscovei, se va extinde, va fi aspiratorul creștinilor dezamăgiți. Mișcarea de dreapta onestă, cu adevărat patriotică și creștin-conservatoare, pro-antreprenoriat, pro-SUA, ostilă Moscovei și Beijingului, riscă să fie paralizată, dacă nu ia rapid distanță de dezastruosul regim Iohannis. Ciuma Roșie ar putea reveni la scorurile de la alegerile din 2000 sau 2016 – când au reușit asta tot cu ajutorul neprecupețit al nevinovatului domn Cioloș. 

Nu este zi în care domnul Iohannis să nu muncească în defavoarea României. Noroc că muncește foarte rar. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.