L-au votat ca să-i scape de Ciuma Roșie, dar a făcut blat: impostorul Iohannis trebuie alungat!


L-au votat ca să-i scape de Ciuma Roșie, dar a făcut blat: impostorul Iohannis trebuie alungat!

Klaus Iohannis este, în acest moment, președintele Ciumei Roșii, nu a românilor care au stat în stradă ca să elibereze țara de această grupare infracțională. Nici un cetățean care vrea o Românie liberă, democratică și scoasă de sub cizma hoților nu va plânge după el. De aceea, cred că a venit ca omul să fie suspendat și adus la referendum, pentru ca românii să decidă dacă mai poate rămâne președinte.

Articolul 95 din Constituția României prevede că președintele poate fi suspendat „în cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei”. Iohannis nu a respectat nici una din atribuțiile prevăzute la alineatul 2 din articolul 80 al legii fundamentale: “Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate“. Or, statul român s-a prăbușit urmare a combinației mortale dintre pandemie și incompetentul/ coruptul regim Iohannis. Autoritățile publice nu funcționează: doar în ultimele 11 luni, am înregistrat zeci de incendii în spitalele de stat și peste 20 de oameni arși de vii. Este doar un exemplu, dintre multe care pot fi oferite. “Astăzi, din păcate, statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii“, a spus chiar Iohannis, acum câteva zile. S-a auto-încriminat! Este cea mai bună probă că președintele României, care reprezintă statul, trebuie suspendat și apoi demis. 

Însă mie personal cel mai grav mi se pare a fi blatul făcut de “premierul de la Grivco“ cu Ciuma Roșie, pe care o protejează și o ajută să nu răspundă în fața Justiției. DNA-ul și Agenția Națională de Integritate sunt în moarte clinică: au fost lăsate fără resurse, fără legi adecvate – modificările operate la comanda lui Dragnea sunt în vigoare - și sunt conduse de mediocrități obscure, plasate în aceste funcții de premierul de la Grivco. Acum, Iohannis, care controlează politic PNL-ul lui Cîțu, vrea să readucă PSD-ul la guvernare, pe ușa din dos, printr-o guvernare minoritară a liberalilor și udemeriștilor. 

Nu cred, deci, că există cel mai mic motiv ca vreun om de dreapta să plângă dacă îl alungăm în vacanță pe leneșul de la Cotroceni. Vor fi, poate, oameni înțelepți care-mi vor spune: ce ne facem dacă, pe valul de creștere a PSD-ului în sondaje, Ciuma Roșie câștigă Cotroceniul? Liniștiți-vă! Să trecem de suspendare și de referendumul de demitere și sunt convins că oamenii de dreapta vor putea oferi un candidat decent, pentru a fi președinte. Veți vedea însă că cei care se vor opune cel mai tare unei suspendări a lui Iohannis sunt oamenii lui Ciolacu și Antena 3. Pentru ca șeful statului să fie suspendat este nevoie de votul a două treimi din parlamentari, iar cei care vor bloca un astfel de demers sunt pesediștii. De ce? Fiindcă este președintele perfect pentru Ciuma Roșie. Nu doar că îi protejează, dar a dovedit că este 100% alături de ei, că gândește ca ei. Am mai scris, dar repet: în 2009, Dan “Felix“ Voiculescu dorea să aibă un premier dirijat de la Grivco. Azi, are un ditamai președinte de țară. Președintele mogulului de la Grivco. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.