PNL, comunicat în miez de noapte: "Nominalizarea pentru funcția de premier la consultările de la Cotroceni e Florin Cîțu". Lista liderilor liberali care vor participa la discuțiile cu Iohannis


PNL, comunicat în miez de noapte: "Nominalizarea pentru funcția de premier la consultările de la Cotroceni e Florin Cîțu". Lista liderilor liberali care vor participa la discuțiile cu Iohannis

UPDATE: Fenechiu explică ultima hotărâre a PNL: "Dacă există o majoritate degajată în jurul nostru, atunci propunerea de premier e Cîțu. Dacă nu, poate vin PSD, USR și AUR și-l propun pe Ciolacu sau pe Georgescu"

PNL a transmis un comunicat în miez de noapte prin care a anunțat că își menține, în unanimitate, decizia de a-l propune pentru funcția de premier pe liderul partidului, Florin Cîțu, la consultările de luni de la Palatul Cotroceni. De asemenea, a fost anunțată lista liderilor PNL care vor participa la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.  

"Propunerea PNL pentru consultările de la Palatul Cotroceni: Florin Cîțu, prim-ministru (unanimitate)  

Partidul Național Liberal a decis în ședința  Biroului Executiv Național, din această seară, ca nominalizarea PNL, pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar, președintele PNL.  

Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate, ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL, pentru funcția de prim-ministru al României, pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu Președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu.  

Delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Președintele României este formată din: președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedintii: Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu", a transmis PNL. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.