PNL fierbe: Un deputat liberal îi cere DEMISIA lui Florin Cîțu


PNL fierbe: Un deputat liberal îi cere DEMISIA lui Florin Cîțu

O reacție aparte venită din interiorul PNL după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe Stelian Ion din funcția de ministru al Justiției a venit din partea deputatului Alexandru Kocsis, acesta fiind unul dintre susținătorii actualului șef al formațiunii politice, ne referim la Ludovic Orban, în perspectiva Congresului din 25 septembrie. Mai precis, Kocsis a precizat că deși susține la rândul său programul Anghel Saligny, premierul Florin Cîțu trebuie să plece de la Palatul Victoria întrucât, în loc să caute consensul în coaliție, el a ales să practice "politica pumnului în gură". 

Da, Planul Național de Investiții este foarte important pentru Partidul Naţional Liberal.  

Da, avem 1230 de primari și o responsabilitate mare față de comunitățile care ne-au acordat încrederea.  

Da, comunitățile locale mici au nevoie de acces la finanțare pentru a se dezvolta.

Asta nu înseamnă că sunt de acord cu politica pumnului în gură practicată de Florin Cîțu.

Suntem într-o coaliție de guvernare, intr-un parteneriat și deciziile trebuie luate prin consens.  

Atât timp cât Ministerul Justiției nu a dat aviz negativ pentru Planul Național de Investiții înseamnă că încă se putea negocia pentru a găsi un numitor comun.

Un lider, șef, ce o fi el, care procedează ca Florin Cîțu în seara aceasta, nu merită să conducă nimic. Omul nu pricepe politica, nu respectă nimic și pe nimeni. Un asemenea om nu mă reprezintă și nu vreau să vorbească și să ia decizii în numele meu.  

Decât să plece USR-PLUS din coaliție și să se destrame totul, mai bine pleci tu din Guvern, Florine.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.