Disputa pe PNDL3. Cătălin Avramescu dă verdictul: "Cei din USR-PLUS au dreptate"


Disputa pe PNDL3. Cătălin Avramescu dă verdictul: "Cei din USR-PLUS au dreptate"

Politologul Cătălin Avramescu, fost candidat al PMP la alegerile parlamentare din 2020 și fost ambasador al României în Finlanda și Estonia, a precizat pe fondul scandalului din coaliția de guvernare privitor la programul Anghel Saligny că USRPLUS are dreptate, nefiind de acceptat și girat proiectele de tipul PNDL3. 

"Cei din USR-PLUS au dreptate.

Programe gen PNDL3 sunt niște scheme tip Liviu Dragnea.

Într-o democrație, toate cheltuielile publice se fac doar pe baza Bugetului aprobat în Parlament.

Și nu văd de ce contribuabilii trebuie să finanțeze la nesfârșit aceiași primari penali, care au umplut orașele și satele României de termopane, iepurași din carton sau drumuri cu găuri. În mod normal, localitățile trebuie să genereze profit, nu să înghită fonduri.

Votez doar pentru un Buget liberal: taxare minimală și cheltuieli care se rezumă strict la finanțarea activităților generatoare de bunuri publice", a scris Avramescu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.