Ovidiu Raețchi calcă din nou pe banană: NU vede crimele talibanilor și îi consideră pe teroriștii islamici oameni politici. Marele ”scriitor, publicist și om politic”, o invenție a securiștilor


Ovidiu Raețchi calcă din nou pe banană: NU vede crimele talibanilor și îi consideră pe teroriștii islamici oameni politici. Marele ”scriitor, publicist și om politic”, o invenție a securiștilor

Goarnă predilectă a progresismului dâmbovițean, odraslă de turnător și de colonel de Securitate, mare ”scriitor, publicist și om politic”, junele Ovidiu Raețchi o ia din nou pe arătură, uitând că talibanii sunt teroriști islamici și prezentându-i în cele mai blajine culori posibile, ca pe niște oameni politici care trebuie să ”guverneze”. 

Creație a lui Corneliu Ciontu, colonel de Securitate, și a lui Dan ”Felix” Voiculescu, turnător și unealtă a aceleași organizații genocidare, Raețchi e de părere că actuala generație de talibani ar fi ”mai prudentă” decât cea a mullahului Omar, el nevăzând știri confirmate despre execuții și masacre, ceea ce ar fi o dovadă că, măcar o perioadă, talibanii ar putea fi parteneri de dialog. 

”Până acum, din veștile confuze care vin dinspre Afganistan, această generație de talibani pare a fi mai prudentă decât cea a mullahului Omar. Nu am văzut încă știri confirmate despre execuții, masacre etc. (…) Talibanii se mai pot dovedi prudenți o perioadă - hai să sperăm că o vor face. Problemele vor începe însă din momentul în care vor trebui să guverneze”, scrie Raețchi, pe Facebook.

Îi amintim lui Raețchi că haitele talibane au năvălit în case în căutare de soldați americani, luând clădirile la rând. El ar mai trebui să știe (preferabil înainte de a se reproduce) că teroriștii islamici au decapitat suspecți de ”trădare”, au răpit și au bătut femei în plină stradă. Despre ce ”prudență” vorbesc biciuirile în piața publică și minorele date în folosință insurgenților talibani? 

În fond, de la Ovidiu Raețchi nici n-am putea avea așteptări. El a fost salariat al fițuicii Tricolorul, cea mai imundă goarnă a PRM, publicație care a negat în repetate rânduri Holocaustul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.