"Felix" Dan Voiculescu și Radu Tudor fac front comun cu #echipacastigatoare: "Atacurile la adresa lui Cîțu, lipsite de demnitate! / Ipocrizie și dublu standard!"


"Felix" Dan Voiculescu și Radu Tudor fac front comun cu #echipacastigatoare: "Atacurile la adresa lui Cîțu, lipsite de demnitate! / Ipocrizie și dublu standard!"

Fondatorul trustului de dezinformare Intact, din care face parte și Antena 3, ne referim la fostul pușcăriaș "Felix" Dan Voiculescu, i-a luat apărarea, spre surprinderea multora, candidatului #echipeicastigatoare la Congresul PNL din 25 septembrie, premierul Florin Cîțu, în scandalul privind cele 2 zile de închisoare pe care cel ultim menționat le-a ispășit în SUA în urmă cu 20 de ani pentru că a condus sub influența alcoolului și/sau a altor substanțe. 

"Doctrina Umanismului Pragmatic promovează cu tărie Demnitatea, Onoarea și Curajul ca atribute ale ființei umane.

Consider atacurile din aceste zile la adresa Prim Ministrului Florin Cîțu ca fiind lipsite de demnitate.

Nu poți reproșa unui om faptul că în urmă cu peste 20 de ani a fost pedepsit pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. O abatere pentru care a fost sancționat, la vremea respectivă.

Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană. Indiferent de funcția pe care o ocupă.

Politica nu se poate face fără demnitate, fără onoare!

Dan Voiculescu

Fondatorul Doctrinei Umanismului Pragmatic", a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Fostului pușcăriaș i s-a alăturat și un angajat al trustului Intact, e vorba despre Radu Tudor, care i-a acuzat de ipocrizie pe cei care îl critică acum pe Florin Cîțu, dar l-au susținut pe Traian Băsescu pe vremea când a fost președinte al României. 

"Cîțu a condus băut acum 20 de ani și decontează tot acum. Inevitabil, pentru funcția de prim ministru. Nu cred ca poate fi evitata sau ascunsa dezbaterea pe acest subiect.

România, însă, a avut un președinte care a băut non stop 10 ani, în ambele mandate. Mergea și la televizor, să-i învețe pe români cum trebuie sa bea alcool. A fost ales, reales, acum are toate privilegiile din lume. S-a confirmat și faptul că a turnat la Securitate de la 18 ani.  

O bună parte dintre cei care sunt azi foarte exigenți cu Florin Cîțu l-au slujit pe bețivan în cele mai sinistre operațiuni împotriva democrației românești.  

Ipocrizia și dublul standard fac parte din caracteristicile definitorii ale dezbaterii publice românești. Dintotdeauna", a scris pe Facebook Radu Tudor.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.