Iuda de la Casa Albă i-a predat Ucraina lui Putin. Un deja-vu: la Ialta, Roosevelt i-a cedat Europa de Est lui Stalin


Iuda de la Casa Albă i-a predat Ucraina lui Putin. Un deja-vu: la Ialta, Roosevelt i-a cedat Europa de Est lui Stalin

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, și-a dat mâna cu Angela Merkel și Vladimir Putin și a lăsat Ucraina la mâna Rusiei.

Ce s-a petrecut? Biden a ridicat sancțiunile impuse firmelor care construiau gazoductul Nord Stream 2.

De ce este atât de grav? Nord Stream 2, care străbate Marea Baltică, permite Rusiei să experte gaze direct în Germania și în întreaga Europă de Vest, ocolind Ucraina, Polonia și Slovacia. Până acum, dacă Rusia întrerupea gazele furnizate Ucrainei, tăia exporturile extrem de bine plătite către Europa de Vest. După ce Nord Stream 2 devine funcțional 

a) Putin exportă mai multe gaze și face rost de valută și 

b) Rusia poate tăia gazele către Ucraina fără să afecteze Europa de Vest.

Știți ce se spune? Gazprom este noua Armată Roșie. Niciodată n-a fost mai adevărat ca acum. 

Cât despre președintele Biden, ar fi o greșeală să-i mai spunem “Sleepy Joe“. Omul doarme legănat în brațele lui Putin. Prin răul făcut Biden este Satana de la Casa Albă. Trădarea Ucrainei – dar și a Poloniei – trimite un semnal urât către întreaga Europă de Est: Statele Unite nu mai sunt partenerul de încredere care să vă apere de Putin. 

Vă mai amintiți propaganda mizerabilă care îl acuza pe președintele Trump că a bătut palma cu Putin, că se va retrage din NATO și va ceda în fața Rusiei? Ce minciuni penibile. Administrația republicană de la Casa Albă și-a făcut din plin datoria față de partenerii din Europa de Est, țări în care SUA au cei mai fideli suporteri. Nici măcar nu și-au cerut scuze cei care au spus atâtea minciuni despre Trump, ziariștii atașați stângii din SUA. De fapt, Satana de la Casa Albă s-a predat cu arme și bagaje, pe nimic, lui Putin. Aici, în Statele Unite, a blocat proiectul Keystone XL – o conductă care aducea petrol din Canada în Nebraska, Statele Unite. Astfel, a făcut praf relațiile cu Canada și a lăsat mii de americani fără slujbe. În schimb, l-a ajutat pe Putin să facă rost de bani, cu ajutorul Nord Stream 2, și i-a dat instrumente să șantajeze Ucraina. 

Toți autocrații de tip Putin au priceput acum care-i jocul socialiștilor de la Casa Albă: latră tare la TV – “Putin este un criminal“, a declamat Biden – dar, când ajung la negocieri, schelălăie de sub pat, timid.  Inclusiv China comunistă a priceput cu ce cârpă are de-a face. Probabil că pregătirile pentru invadarea Taiwanului se vor accelera și, în momentul în care această insulă va fi ocupată, întreaga economie mondială va fi la mâna acestui regim – Taiwanul produce 60% din semiconductorii folosiți pe această planetă, ceilalți producători fiind în Coreea de Sud și China comunistă. Trădarea Satanei de la Casa Albă are deci bătaie pe termen lung și va genera agresiuni în creștere ale Rusiei și Chinei comuniste. 

Pe scurt, socialiștii aflați la putere în SUA – susținători ai cenzurii și ai egalitarismului de tip comunist – încep să trădeze democrațiile și să favorizeze dictaturile de stânga. Nu-i prima oară când “democrații“ se predau în fața ursului sovietic/ rusesc: în 1945, la Ialta, Franklin Delano Roosvelt – care nu dorea să cedeze puterea, deși era grav bolnav și incapabil să ia decizii – i-a dat verde lui Stalin să ocupe Europa de Est. Au urmat 45 de ani de beznă și teroare. Zeci de milioane de oameni au ajuns sub cizma Armatei Roșii. Milioane de nevinovați au fost uciși. Cei trădați de democratul Roosvelt nici măcar n-au fost avertizați: ei au continuat să lupte, crezând că Statele Unite le vor sări în ajutor...

Este bine ca toți românii din SUA - și toți esticii din State, polonezi, ucraineni, slovaci - să înțeleagă că România și nimeni din Europa de Est nu este în siguranță câtă vreme numitul Joe Biden se află la Casa Albă. Este o Iudă care azi te sărută pe obraz, iar mâine te vinde pentru câțiva arginți. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.