Deputat USRPLUS: "Am așteptat 3 zile. De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîțu?"


Deputat USRPLUS: "Am așteptat 3 zile. De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîțu?"

Deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu a declarat miercuri, 21 iulie, că, dacă justiția din România s-ar fi raportat în mod egal la cetățeni, procurorii DNA l-ar fi audiat deja pe premierul Florin Cîțu în cazul documentului conform căruia Mioara Costin, consilier de stat la Cancelaria Premierului, s-a implicat pentru a-l ajuta pe liberal în campania internă din PNL împotriva lui Ludovic Orban folosind antetul Guvernului României în cadrul strategiei politice pe care a transmis-o mai multor membri ai formațiunii politice. 

CONSULTAȚI ȘI: Documentul care îl pune pe Cîțu în situația lui Dragnea. Jurnalistă: "Premierul însuși nu știe dacă a comis o infracțiune sau nu"

Emanuel Ungureanu, pe Facebook: "De ce nu vine DNA să-l ia...pe Câțu?

Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.

Se vede că nu.

Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman.

Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :"Noi nu luăm prizonieri".(vezi foto)

Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.

Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.  

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.

Abia aștept următoarea moțiune de cenzură...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.