VIDEO Începe să se lege prietenia dintre Dragnea și AUR. Fostul pușcăriaș, vizitat acasă de un reprezentant al partidului condus de George Simion


VIDEO Începe să se lege prietenia dintre Dragnea și AUR. Fostul pușcăriaș, vizitat acasă de un reprezentant al partidului condus de George Simion

După ieșirea din pușcărie, fostul președinte al PSD Liviu Dragnea s-a dus acasă, unde a fost așteptat de avocata Flavia Teodosiu, fostul secretar general al formațiunii politice pe care a condus-o, Codrin Ștefănescu, și fosta ministră de Interne Carmen Dan. 

"Momentul mult asteptat!!! Doamne ajuta!!! Liviu este acasa!! Fericire maxima!!!", a scris avocata lui Dragnea pe Facebook în descrierea unei fotografii. 

Însă, ceea ce trebuie menționat e că Liviu Drangea a fost vizitat acasă și de un reprezentant al partidului AUR, ne referim la naistul Nicolae Voiculeț, care i-a cântat fostului pușcăriaș Imnul României.

Vedeți video: Amintim că Nicolae Voiculeț este reprezentantul AUR care cerea în decembrie 2020, într-o emisiune la B1TV, închiderea, mai precis interzicerea publicațiilor care au susținut și susțin că partidul din care face parte ar fi anti-european, respectiv pro-Kremlin. 

La auzul acestei poziții, unul dintre presupușii finanțatori ai AUR, Bobby Păunescu, prezent de altfel în emisiune, a încercat să-l potolească pe extremistul Nicolae Voiculeț. 

Vedeți video: Nicolae Voiculeț a deschis lista AUR de candidați la Senat la Prahova, dar trebuie făcută mențiunea că respectivele candidaturi au fost respinse de Biroul Electoral Județean și ulterior definitiv de Curtea de Apel Prahova. Concret, lista a fost respinsă din cauza faptului că în cadrul acesteia nu se regăseau și femei pe post de candidați. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.