Iohannis, fă public acordul secret cu Zuckerberg pentru a cenzura dreapta!


Iohannis, fă public acordul secret cu Zuckerberg pentru a cenzura dreapta!

Îi cer președintelui CSAT, Klaus Iohannis, să declare public nivelul cooperării dintre serviciile secrete pe care le controlează și platformele controlate de numitul Zuckerberg. De prea multă vreme, oameni mai bine informați decât mine, oameni care au beneficiat de informații de la serviciile secrete, oameni care au coordonat aceste structuri, vorbesc discret, în șoaptă, despre relația subterană dintre autorități ale statutului român și rețelele sociale. Aceste relații subterane au fost construite în numele “siguranței naționale“ – termen vag pe care serviciile secrete îl folosesc pentru a-și justifica abuzurile. 

Însă, în regimul Iohannis, cenzura împotriva oamenilor de dreapta, a celor care se opun “progresiștilor“ și a creștinilor de dreapta – pe care acest șef al statului îi urăște – a atins noi culmi. Cei care se opun propagandei LGBT sunt constant blocați sau postările lor de pe Facebook sunt ascunse, putând fi văzute de foarte puțini utilizatori ai platformei. Acești algoritmi au în spate programatori, programatori care țintesc intenționat anumite grupuri și anumite idei. 

Patronii rețelelor sociale s-au implicat fără rușine în campania din SUA, blocându-i pe președintele Trump și pe susținătorii acestuia. În România, se coordonează cu serviciile secrete conduse de Iohannis. Să nu uităm că șeful SRI, Eduard Hellvig, a ajuns în politică dus în spate de Dan Voiculescu, mogul corupt, fost turnător al Securității. Cu toate că avea acest trecut descalificant, Iohannis l-a plasat la conducerea principalului serviciu secret din România. De ce? Fiindcă știa că omul își ascultă șeful, orbește, și nu va acționa niciodată ca un democrat care urmărește să protejeze Constituția – inclusiv uitatul articol care garantează libertatea de expresie și interzice “cenzura de orice fel“. Iar șef al comisiei parlamentar de control a SRI știe cineva cine este? Probabil că nu. Vă spun eu: un pădurar care nu are nici o legătură cu controlul de legalitate a serviciilor secrete. Omul a fost pus șef al acestei comisii ca să nu facă nimic, să nu deranjeze SRI-ul, CSAT-ul sau pe Iohannis cu vreo întrebare dificilă. 

Acest background ne ajută să înțelegem de ce asistăm la cenzurarea fără rușine a creștinilor de dreapta. Sunt banați fără explicație, deși nu au jignit, nu au defăimat, nu au încălcat cu nimic regulile unui dialog civilizat. “Păcatul“ lor capital: susțin idei care-i scot din minți pe progresiștii anti-creștini, precum președintele Iohannis.

Însă, le spun celor care azi ne pun pumnul în gură: nu ne predăm, nu abandonăm. Ne-am bătut cu comuniștii înainte de 1989, ne vom bate și cu cenzura sexo-marxistă. Ne vom bate cu arme legale, fiindcă articolul 30 din Constituția României spune clar: “Cenzura de orice fel este interzisă“! 

Iar celor care încalcă acest articol le spun din nou: drumul de Cotroceni la Jilava este mai scurt decât cred ei! 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.