Românii vor partid de dreapta. Cu oameni curați, nu cu bugetarul Klaus și pensionarii speciali de la U.M.Secu!


Românii vor partid de dreapta. Cu oameni curați, nu cu bugetarul Klaus și pensionarii speciali de la U.M.Secu!

Pentru mine nu-i o noutate: imensa majoritate a românilor, foarte puțin sub 60%, vor un partid de dreapta. Acest popor este creștin, susține familia tradițională, vrea economie de piață și se plasează automat în tabăra care-i asigură protecția în fața imperialismului rusesc. 

Din păcate, aceste idealuri ale națiunii au fost constant confiscate de către impostori creați în laboratoarele serviciilor secrete. Dragnea a distrus, cu îmbrățișarea sa toxică, referendumul pentru familie. AUR defilează cu idealul unirii cu Republica Moldova, dar prin acțiuni agresive și minciuni face jocurile Rusiei. Bugetarul Iohannis, care ne minte c-ar fi liberal de dreapta, este un promotor al sistemului nedrept de pensii speciale: în 2015, în guvernarea Ponta, a promulgat fără să clipească legea care reinstituia acest privilegiu pentru milițienii și securiștii vechi și noi. Putea să respingă legea inițiată de Gabriel Oprea și Ponta sau să sesizeze Curtea Constituțională. Nu a făcut-o. PNL-ul, acum, este condus de bugetari sau de clienții săi, care s-au îmbogățit prin contracte oneroase cu statul. Nu așa arată un partid de dreapta. Nu asta vor românii!

Scriu acest articol cu speranța că adevărații oameni de dreapta, în primul rând antreprenorii onești care nu stau pe spinarea bugetului, se vor mobiliza. Desigur, un partid are nevoie și de ideologi, iar aceștia pot fi profesorii care predau la universitățile de stat.  Însă nucleul dur trebuie să fie format din cei care știu pe pielea lor ce înseamnă să fii sufocat de amploiații Fiscului, care s-au săturat de un cod al muncii favorabil celor care nu muncesc și care realizează că sistemul medical de stat este de nereformat, trebuie pur și simplu demolat. 

Românii au, deci, nevoie de un partid nou, cu oameni noi, nu vechi useliști și peremiști care și-au schimbat culoarea, fiindcă așa bate vântul. Nu e imposibil, pentru că și-n alte state din Europa de Est dreapta a renăscut, o dreapta onestă, pro-vest, rece față de Rusia lui Putin și creștină. Și, până la urmă, ce a fost victoria președintelui Trump, în 2016? Un om de dreapta, din afara nomenklaturii de la Washington, de care americanii erau sătui, a avut curaj să intre în politică, s-a bătut și a câștigat. Problema este, stimați prieteni de dreapta din România: cât veți mai îndura să fiți călcați în picioare de un stat abuziv? Cât veți mai răbda ca niște caraghioși mărunți să spună că-s de dreapta în timp ce, pe șest, mai dau niște pensii speciale și mai măresc salariile bugetarilor? Cât?

În 2024 eu sper, eu cred că vom avea guvernări de dreapta, adevărate guvernări de dreapta, nu palavragii, și la Washington, și la Casa Albă. Da, sunt optimist.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.