Noua Europă a lui Cioloș et. co.: bărbații nasc și alăptează, cuplurile LGBT adoptă, iar creștinii sunt aruncați la lei


Noua Europă a lui Cioloș et. co.: bărbații nasc și alăptează, cuplurile LGBT adoptă, iar creștinii sunt aruncați la lei

Minunata lume nouă pe care ne-o pregătesc progresiștii: mamele devin inutile. A spune “mamă“ este profund incorect politic, se interzice. De născut, nasc tați. Sau ce or fi ei, pentru că nimeni nu mai înțelege nimic din noua limbă de lemn a sexo-marxiștilor. 

Îi supără tare că li se spune “sexo-marxiști“, dar care este oferta lor? Cenzură, egalitarism și dezbateri aprinse despre chestiuni sexuale, cu asta își ocupă 99% din agenda politică. Despre asta este vorba în celebrul raport Matic, votat de domnul Cioloș și colegii săi din USRPLUS/ Renew Europe – clienții politici ai președintelui Franței, Macron – nu despre drepturile femeii. Articolul cheie în acel raport este cel care prevede: “Întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen“. 99% din cetățenii europeni habar nu au ce sunt persoane transgender sau non-binare.

Care este pasul următor? 

Cuplurile LGBT vor putea adopta copii. Creștinismul devine o religie interzisă. Musulmanii sunt protejați, fiindcă sunt considerați victime ale opresiunii dreptei, în această nouă Europă. Creștinii sunt agresați și marginalizați, fiindcă se opun acestui coșmar pe care-l construiesc progresiștii. A citi și a cita din Biblie va deveni în curând un păcat capital, iar domnul Zuckerberg îl va bloca pe viață pe cel care îi va întina astfel platforma. 

Asistăm, de fapt, la o ofensivă a unei minorități împotriva identității culturale a Europei democratice și creștine. Un atac care distruge valori fundamentale, precum libertatea de expresie, și care duce la depopularea acestui spațiu, prin sabotarea sistematică a familiei creștine. Pas cu pas, sexo-marxiștii deschid Europa imigranților care provin din țări nedemocratice, islamice, pentru care libertatea de expresie, precum și libertatea de a alege, nu înseamnă nimic. 

Aceasta este agenda domnului Cioloș, da, fiindcă crede în ea, și fiindcă așa i s-a ordonat de la Paris, de către șeful său politic, președintele Macron. Domnul Cioloș un ateist, crede numai în propria sa bunăstare. Mai răi decât userișii sunt însă pesediștii, niște farisei lași: acasă propovăduie rolul familiei, dar la Bruxelles n-au curaj să se opună raportului Matic și, pur și simplu, n-au votat. S-au ascuns! 

Însă vremurile se schimbă: sunt tot mai mulți europeni care se vor bate să-și apere valorile tradiționale. Din Slovenia în Polonia, în Est, cetățenii susțin regimuri de dreapta, conservatoare. În România, sondajele arată că majoritatea românilor vor un partid conservator, pro-occidental și inspirat din valorile creștine. Majoritatea Estului se opune atât ofensivei progresiste, cât și pactizării cu Rusia, așa cum doreau Merkel și Macron. Desigur că peste tot în Est sunt și cozi de topor, precum Cioloș, dar eu cred că, la viitoarele alegeri, alegătorii le vor arăta clar ce cred despre manevrele lor politice. 

Eu sunt convins că Europa democratică și civilizată va supraviețui unită în jurul valorilor conservatoare. Actuala structură, stângistă, sufocată de birocrați și preocupată de non-probleme, precum drepturile persoanelor “non-binare“ (???) este un eșec. O adevărată uniune europeană trebuie să gestioneze chestiuni precum apărarea și infrastructura comună și să aibă instrumente puternice de combatere a corupției cu fondurile UE. O armată comună trebuie să se bazeze pe voluntariat – ca-n Elveția - și pe bărbați (tot ca-n Elveția, unde doar sub 1% din militari sunt femei) – da, ce grozăvie, progresiștii vor fi șocați că Elveția, un bastion al democrației, recrutează aproape doar bărbați. Libertatea cuvântului trebuie garantată în tot acest spațiu european, printr-o constituție (sau “tratat“) simplă și clară. Personal, ca locuitor al statului Texas, sunt convins că dreptul la armă trebuie garantat și eliberat de nenumărate poveri birocratice, care să-l facă inaplicabil. 

Ofensiva progresistă a devenit prea agresivă și vulgară. Oamenii liniștiți, care până acum nu reacționau, sunt tot mai enervați. Vor economie funcțională și libertate, nu discuții bizare despre sex și amenințări cu sancțiuni dacă nu învață pe de rost noul dicționar al corectitudinii politice. Vremurile se vor schimba, sunt convins. Europa își va redescoperi rădăcinile creștine. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.