Umilință totală pentru Dodon. Până și tovarășul său Krasnoselski, căpetenia autorităților fantomă de la Tiraspol, se LEAPĂDĂ de el și de PSRM


Umilință totală pentru Dodon. Până și tovarășul său Krasnoselski, căpetenia autorităților fantomă de la Tiraspol, se LEAPĂDĂ de el și de PSRM

Căpetenia așa-ziselor autorități de la Tiraspol (trupele de ocupație ale Rusiei) – l-am numit pe Vadim Krasnoselski – i-a mulțumit Maiei Sandu pentru că a oferit și așa-zisei Transnistria vaccinuri Covid-19. 

Deosebit de important e că Krasnoselski nici măcar nu i-a pronunțat numele lui Igor Dodon, fostul președinte socialist și kuliokar al R.Moldova, deși acesta s-a tot lăudat că datorită bunelor sale relații cu Rusia a izbutit să aducă în țară vaccinul rusesc Sputnik V, care a ajuns incluziv în zonele controlate de autoritățile fantomă de la Tiraspol. 

E straniu că Vadim Krasnoselski i-a mulțumit Maiei Sandu în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, fără a-l aduce în discuție și pe Dodon, deoarece aceast episod arată, din nou, că Rusia s-a cam săturat de bufonul kuliokar, acesta certificându-și deja ineficiența în repetate rânduri, interesul Kremlinului urmând să se axeze pe o altă figură, la fel de purulentă – probabil că pe viitor se va juca din ce în ce mai mult cu Ion Ceban, primarul rusofil și românofob al Chișinăului. 

Amintim că Vadim Krasnoselski și Igor Dodon s-au întâlnit oficial în repetate rânduri, pe toată durata mandatului de președinte al socialistului, una dintre întrevederi având loc la vila prezidențială de la Condrița. Maia Sandu nu s-a întâlnit niciodată cu Vadim Krasnoselski, însă iată că acesta îi mulțumește în plină campanie electorală, fără a pronunța și numele lui Dodon. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.