AUDIO Alegeri interne în PNL. Un viceprimar le promite job-uri la stat membrilor de partid: "Aveți cuvântul meu de onoare că voi rezolva"


AUDIO Alegeri interne în PNL. Un viceprimar le promite job-uri la stat membrilor de partid: "Aveți cuvântul meu de onoare că voi rezolva"

Viceprimarul PNL din Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, candidat la funcția de președinte al organizației municipale, a adunat activul de partid la un restaurant pentru a pregăti alegerile interne ce se vor desfășura vineri, 25 iunie. Conform unei înregistrări ce a fost dată publicității de Gazeta Vâlceană, Virgil Pîrvulescu, neștiind că este înregistrat, le-a promis membrilor de partid prezenți la întrunire că vor primi locuri de muncă în două firme de stat controlate de liberali. Promisiunea a fost făcută de Pîrvulescu pentru a-i mobiliza pe membrii PNL în perspectiva campaniilor electorale ce se vor desfășura în 2024, an pe parcursul căruia au loc 4 runde de alegeri. 

"Avem trei ani de foc până la alegerile din 2024. Atunci avem alegerile locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. Pentru asta trebuie să fim extrem de organizați. Dacă vom ieși în continuare pe stradă, eu voi tipări 100.000 de cărțulii și le voi băga în cutia poștală, 99.000 vor fi luate și aruncate la coș. Îi doare în fund! Dar dacă ne vom prezenta în alegeri cu 25000 de oameni vorbiți și convinși, atunci am câștigat. Dacă o să vă încolonez 800 de oameni să mergem pe stradă, ce șmecheri suntem noi și cutare, am pierdut cu brio. Dacă în continuare la locul de muncă, scara mea, strada mea, la barul în care beau cu colegii mei, voi reuși să conving cinci oameni că PNL, ma refer la organizația locală, performează, ulterior vom performa și deasupra. Pentru asta trebuie să ne implicăm toți. Bun. Poate că unii dintre dumneavoastră aveți probleme cu ceea ce înseamnă locurile de muncă. Poate că aveți probleme cu zonele în care locuiți. Va trebui să vă ajutăm. Nu îmi cereți lucruri imposibile, dar lucrurile posibile, aveți cuvântul meu de onoare că le voi rezolva. Și în cele două societăți în care suntem deja majoritari, ETA și Piețe Prest, vom reuși să facem treabă (la ETA și Piețe Prest consiliile de administrație sunt dominate de liberalii care urmează să pună și directori - n.red.). Am zis să nu răscolim acum zonele, decât după alegerile de la municipiu. După alegerile de la municipiu, cuvântul de ordine va fi forță", a zis Pîrvulescu. 

De asemenea, Pîrvulescu le-a reproșat colegilor de filială că nu sunt îndeajuns de activi pe Facebook. 

"Ne e rușine câteodată. Ne umilesc toți. De ce ne umilesc toți? Pentru că noi întotdeauna spunem că avem bun simț și eleganță și nu intrăm în conflicte cu ei. Nu, nu trebuie să intrăm în conflict. Când dăm un comunicat, păi trebuie să avem 500 de guri de tun care să distribuie aceste comunicate ale PNL. Știți cum văd eu că suntem acum? Suntem dispersați, suntem rătăciți pe câmpul de luptă. Nu avem pe nimeni să ne unească. Nu că nu v-ați dori, nu că nu aveți capacitatea, nu că nu aveți știința, ci pentru faptul că nu știm ce facem pe aici, cu cine suntem. Suntem pierduți cumva în spațiu. De-asta trebuie să ne adunăm, să fim acel grup omogen care să ne ducă acolo unde dorim fiecare, iar orașul nostru să fie cel pe care ni-l dorim", a mai precizat Pîrvulescu. 

Din finalul înregistrării reiese că Pîrvulescu este singurul candidat la șefia organizației municipale PNL Râmnicu Vâlcea. Redăm scurtul dialog purtat de 2 persoane ale căror identitate nu se cunoaște: 

- Cine mai candidează?

- Nu mai candidează nimeni în afară de el. Totul e aranjat.

Ascultați audio de la minutul 7: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.