Tupeu de pușcăriaș putinist: Adrian Năstase insistă că România ar trebui să intre în relații cu Rusia și să o lase moale cu parteneriatul strategic cu SUA


Tupeu de pușcăriaș putinist: Adrian Năstase insistă că România ar trebui să intre în relații cu Rusia și să o lase moale cu parteneriatul strategic cu SUA

Recenta întrevedere Biden-Putin este folosită furibund și pervers de propagandistul putinist Adrian Năstase, fost pușcăriaș de drept comun, care insistă că, de fapt, Rusia e o parteneră frecventabilă cu care România ar trebui să aibă o strânsă colaborare. 

Într-o postare pe blog, Năstase dezavuează și parteneriatul strategic cu SUA, susținând că România ar trebui să aibe relații directe cu Rusia, la fel cum are Germania (dependentă de gazul rusesc și susținătoare al proiectului bonjurist germano-statlisto-rusesc intitulat ”națiunea civică moldovenească”) sau Ungaria (căpușată de Kremlin la cel mai înalt nivel al serviciilor secrete și susținătoare frenetică a federalizării R.Moldova, pentru a folosi acest ”argument” și în cazul așa-zisului ținut secuiesc care nici măcar nu există)

Amintim că prin intermediul sinecurii pompos numită ”Fundația Titulescu”, pușcăriașul Adrian Năstase a organizat, de-a lungul ultimilor 20 de ani, sute de conferințe și dezbateri a căror mare obsesie a fost și rămâne dragostea lui pentru Rusia, iubire din ce în ce mai destrăbălată (cu vizite și întâlniri dubioase la Moscova) după ce Bombonel a ajuns la concluzia că Occidentul cel rău și America l-ar fi băgat la pușcărie, nu faptele lui de corupție, care, dacă România ar fi fost sub talpa Kremlinului, nici măcar nu ar mai fi contat.  

Singurul adevăr scris de Năstase pe blog e că SUA nu vrea să arunce Rusia într-o alianță cu China, motiv pentru care Administrația Biden afișează un discurs amical. Dar de aici și până la osanalele pe care le ridică Rusiei totalitare și Chinei comuniste ar fi trebuit să fie cale lungă, numai că Năstase o străbate într-o secundă, dând curs celei mai purulente propagande putinistoide. 

A nu se uita că numitul Adrian Năstase se afla pe locul doi al Listei prietenilor lui Dughin (foto sus, alături de Bombonel) din România, pe prima poziție băltind nomenklaturistul Ion Iliescu, încă protejat de justiție. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.