Defectorul chinez de rang înalt ar putea deține DOVEZI că China comunistă a creat Covid-19 în laborator. Reluarea acuzațiilor aduse de Washington regimului de la Beijing


  • ACP
  • Jun 5, 2021 19:45
  • 2795
Defectorul chinez de rang înalt ar putea deține DOVEZI că China comunistă a creat Covid-19 în laborator. Reluarea acuzațiilor aduse de Washington regimului de la Beijing

O știre de ieri, din presa americană, face foarte explicabilă reluarea acuzațiilor aduse de Washington Chinei în ultimile zile, pentru răspândirea pandemiei produse de Covid-19. 

Astfel, câteva publicații americane au prezentat informații preluate de la surse din interiorul comunității de informații, care spun că un specialist chinez cu rang înalt în ierarhia științifică militară din China ar fi fugit de câteva luni în Statele Unite, unde e adăpostit de Defense Intelligence Agency. Acesta ar avea cunoștințe directe despre programele speciale de înarmare din China, inclusiv despre cele cu arme biologice, ceea ce face foarte valoroasă prezența sa în Statele Unite, sub protecția agenției de informații americane, care îl interoghează deja de câteva luni. 

Prezența defectorului chinez a fost ținută secretă până acum câteva zile de cei de Defense Intelligence Agency, atât pentru presă cât și pentru FBI ori CIA, pentru a fi împiedicați eventualii spioni chinezi infiltrați în Departamentul de Stat ori în agențiile de informații americane să aibă acces la informații legate de el. 

Sursele spun că defectorul chinez din custodia agenției militare de informații a oferit până acum date detaliate din punct de vedere tehnic, care, în evaluarea specialiștilor americani sunt reale și care ar putea privi implicarea statului chinez în crearea și răspândirea Covid-19.

Jurnaliștii americani cred că nivelul ridicat de încredere în informațiile prezentate de specialistul fugit din China, preluate de Institutul de Cercetări Medicale al Armatei SUA (USAMRIID) a produs o criză bruscă de încredere în doctorul Anthony Fauci, care a declarat până de curând că nu crede că noul coronavirus ar fi fost creat artificial, într-unul din laboratoarele Chinei comuniste – detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.