Vlad Gheorghe: "Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură". Unde și-a găsit job găzara Carmen Dan


Vlad Gheorghe: "Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură". Unde și-a găsit job găzara Carmen Dan

Europarlamentarul USRPLUS Vlad Gheorghe, care a fost bătut pe 10 august 2018 de jandarmi la protestul din Piața Victoriei, deși avea mâinile ridicate, a precizat marți că pesedista Carmen Dan, ministra de Interne care a coordonat represiunea împotriva protestatarilor pașnici, și-a găsit un loc de muncă la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot.

"NE-A GAZAT, ACUM S-A ANGAJAT - CARMEN DAN ARE SALARIU GRAS

Un alt soldat credincios al lui Daddy a fost „recuperat” de pe linie moartă și a primit o sinecură pe măsura serviciilor prestate pentru șefu'. Carmen Dan și-a găsit o slujbă la Uniunea Națională a Notarilor Publici din România. Mai precis, la Centrul Național de Administrare a Registrelor Naționale Notariale – Infonot, care se ocupă cu organizarea și funcționarea tuturor registrelor naționale notariale.

Ce o recomandă pe fosta secretară de școală generală din Videle cu licență luată la 30 de ani să fie angajată la UNNPR pe un salariu gras?  Chiar ea a recunoscut - este „omul lui Liviu Dragnea”.  

Până la pedeapsa cuvenită în dosarul #10August, pentru ex-ministra din Teleorman „viața merge înainte” și leafa la fel. Date fiind competențele deosebite ale duamnei, este foarte ocupată la serviciu, abia prididește să-l laude pe don Livio că e ,„puternic și semeț” în pușcărie.

Totuși, aș sfătui-o pe Carmen Dan să nu stea atât de liniștită, admirând infractorii. În ciuda tuturor eforturilor făcute de cei puși în funții cheie de PSD să îngroape dosarul, #10August a fost redeschis. Și nu renunțăm. Iar vinovații vor plăti. Mai târziu decât ar trebui, dar vor plăti", a scris Vlad Gheorghe pe Facebook. 

În urmă cu câteva zile, o altă apropiată de-a pușcăriașului Liviu Dragnea, fostul premier Viorica Dăncilă, a fost angajată în funcția de consultant la Banca Națională a României. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.