AUR se urcă pe cadavrul ursului Arthur pentru a lansa mesaje anti-occidentale. Adela Mîrza critică demersul lui George Simion: "Este penibil!"


AUR se urcă pe cadavrul ursului Arthur pentru a lansa mesaje anti-occidentale. Adela Mîrza critică demersul lui George Simion: "Este penibil!"

Copreședinta partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, a taxat abordarea toxică prin care exponenții de la nivel politic precum formațiunea condusă de George Simion, AUR, au găsit ocazia, în contextul uciderii ursului Arthur de către prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, să lanseze o serie de mesaje anti-occidentale. 

Ce a postat George Simion:

Totodată, Adela Mîrza a reliefat în privința uciderii ursului Arthur că cei care au greșit trebuie să plătească cu vârf și îndesat și, totodată, se impune legiferarea clară a activității vânătoritului. 

"King Arthur și cavalerii mesei rotunde a naționalismului revanșard, călare pe cai „verzi” pe pereți.  

A mai apărut un subiect care să le dea apă la moara ecologiștilor (verzilor) și naționaliștilor de răspântie.  

Este trist că a fost împușcat un exemplar superb (cu derogare sau fără!). Dar să îți faci dintr-un asemenea eveniment un stindard al luptei contra Occidentului „putred” care „ne fură”, este penibil!

Cei care au greșit, e firesc, să plătească cu vârf și îndesat.  

Ursu' doarme, ursu' doarme, și (noi) am uitat de mult de foame!  

Bine că s-au rezolvat toate celelalte probleme ale României. Asta mai rămăsese.  

Întâmplarea face că noi cei din AD tocmai am avut recent o discuție cu un vânător. Domnul ne-a confirmat faptul că ecologismul excesiv a dus la înmulțirea nepermisă a exemplarelor de urși din România, care produc pagube semnificative și chiar costă vieți omenești! Acelea pot fi și trebuie relocate sau doborâte.  Evident, se impun măsuri în aceste cazuri. Și, asta cât mai rapid!

Vânătoarea (precum pescuitul) este un sport care trebuie foarte clar legiferat, în asa fel încât, astfel de drame care implică împușcarea în scop... distractiv a unor exemplare unicat să nu se mai întâmple, iar ecosistemul sa nu aibă de suferit. Atâta tot! Indiferent că sunt implicați prinți străini sau români neaoși cu „pușca și cureaua lată”, legea trebuie să fie la fel pentru toți!

Restul e pâine și circ!

#jenesuispasArthur", a scris Adela Mîrza pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.