GRUPAJ FOTO: Dovada că pedofilul Jeffrey Epstein și traficanta de minore Ghislaine Maxwell au fost apropiații președintelui Bill Clinton, fiind chiar oaspeții lui, la Casa Albă. Insula exotică


  • ACP
  • Apr 26, 2021 09:17
  • 3700
GRUPAJ FOTO: Dovada că pedofilul Jeffrey Epstein și traficanta de minore Ghislaine Maxwell au fost apropiații președintelui Bill Clinton, fiind chiar oaspeții lui, la Casa Albă. Insula exotică

După apariția traficantei de minore Ghislaine Maxwell în fata instanței, vineri, pentru faptele săvârșite împreună cu complicele ei, cunoscutul pedofil Jeffrey Epstein, între anii 1994 și 2004, publicația britanică The Sun a prezentat în premieră o serie de fotografii care demonstrează încă o dată că cei doi infractori au fost oaspeții lui Bill Clinton, la Casa Albă.

Fotografiile din publicația The Sun îi arată pe Maxwell și Epstein când au fost la Casa Albă în calitate de invitați VIP, în 1993, după ce au făcut o donație consistentă pentru renovarea Biroului Oval. Cu acea ocazie cei doi au făcut un tur al Camerei de Est și al reședinței prezidențiale, apărând pe înregistrările bibliotecii și muzeului William J. Clinton, dar și pe lista de invitați pentru recepția de la Casa Albă, unde ambii au fost marcați ca participanți. 

Faptul că președintele Clinton a fost un apropiat al infractorilor Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein nu este tocmai secret, știindu-se că după terminarea mandatului de la Casa Albă, Bill Clinton a zburat cu avionul „Lolita Express” al lui Epstein, la bordul căruia apare, într-o fotografie din 2002, cu brațul pe umerii maseuzei personale și al sclavei sexuale a lui Epstein, Chauntae Davies.

Una dintre acuzatoarele lui Jeffrey Epstein, Virginia Giuffre, a susținut la procesul acestuia, în 2011, că l-a văzut pe Bill Clinton pe o insulă deținută de Epstein, unde se mai aflau și Ghislaine Maxwell însoțită de două fete din New York. 

„Îmi amintesc că l-am întrebat pe Jeffrey ce face Bill Clinton acolo, iar el a râs și a spus că îi datorează favoruri”, a spus Virginia Giuffre în fața instanței de judecată. 

Fostul președinte a negat însă că ar fi fost vreodată pe insula lui Epstein, la fel cum a negat și faptul că ar fi știut ceva despre infracțiunile acestuia. 

Fotografiile publicate sâmbăta de The Sun arată însă foarte clar cât de aproape au fost Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein de președintele american când acesta era în funcție și e greu de crezut că serviciile secrete nu l-au informat despre activitățile infracționale ale acestora. 

Chiar dacă rămâne de demonstrat în ce fel a beneficiat fostul președinte american de serviciile celor doi infractori, fotografiile publicate acum reprezintă o altă lovitura grea pentru imaginea și așa plină de pete a lui Bill Clinton – sursa AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.