VIDEO Seidler l-a spulberat pe Dan Voiculescu în direct la Antena 3: "Vorbiți de funie în casa spânzuratului". Deputatul USRPLUS a fost dat afară din emisiune


VIDEO Seidler l-a spulberat pe Dan Voiculescu în direct la Antena 3: "Vorbiți de funie în casa spânzuratului". Deputatul USRPLUS a fost dat afară din emisiune

Deputatul USRPLUS Cristian Seidler a fost dat afară miercuri din emisiunea moderată de soția senatorului PSD Daniel Zamfir la Antena 3. Într-o discuție aprinsă cu Mirel Curea (evz) pe tema informatorilor la DNA, deputatul USRPUS Cristian Seidler a replicat "vorbiți de funie în casa spânzuratului", fiind o referire la faptul că mogulul care se află în spatele trustului de televiziune, Dan Voiculescu, a fost informator al Securității comuniste. Astfel, moderatoarea Oana Zamfir l-a întrerupt pe Cristian Seidler, căruia i-a spus că oricând pot avea o discuție despre informatori. Cu toate acestea, Oana Zamfir nu a stat la discuția promisă deputatului USRPLUS, tăindu-i legătura telefonică. 

Cristian Seidler: E important ceea ce livrăm, dincolo de această săptămână.

Mirel Curea: Ați livrat ceva în afară de tăierile fondurilor la ATI? Tăierea fondurilor la ATI vă anunț că e un atentat la siguranța națională, un atentat la sănătatea populației în niște vremuri îngrozitoare.

Cristian Seidler: Vă rog să depuneți o plângere penală dacă dvs. considerați că s-a comis un atentat la siguranța națională. 

Mirel Curea: Eu sunt jurnalist, nu sunt Ungureanu (deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu care a formulat denunțuri la DNA - n.red.), nu sunt turnător la DNA. Eu sunt jurnalist și informez opinia publică. Nu sunt USR-ist, informatul DNA-ului. 

Cristian Seidler: E interesant că vorbiți de funie în casa spânzuratului. 

Mirel Curea: În care casa spânzuratului? Eu locuiesc într-o casă în care nu există niciun informator. 

Cristian Seidler: Vorbiți despre informatori în studioul Antena 3. 

Oana Zamfir: Domnule Seidler, sunteți sigur că vreți discuția asta într-un partid cu Năsui și Vlad Voiculescu? Dvs. sunteți cel care vreți să avem discuția asta? O putem avea oricând.

Cristian Seidler: Fără nicio problemă, pentru că nici Năsui, nici Voiculescu nu au fost informatori. 

Oana Zamfir: N-au fost, sunt doar beneficiarii roadelor culese. Vă mulțumesc, domnule Seidler! Vă urez o zi bună! (vedeți secvența din emisiune AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.