Vlad Voiculescu, demis. Ioana Constantin: "Arafat când pleacă?"


Vlad Voiculescu, demis. Ioana Constantin: "Arafat când pleacă?"

Fostul secretar general adjunct al PMP, Ioana Constantin, a declarat miercuri că Vlad Voiculescu nu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății pentru că ar fi deranjat mafia din sistem, întrucât nici nu s-a început o astfel de bătălie cu grupurile infracționale. Totodată, Ioana Constantin a lansat o întrebare către actuala coaliție de la putere și anume când va fi demis și Raed Arafat din funcția de șef al DSU. 

"Vlad Voiculescu nici nu a ajuns să se lupte cu mafia din sănătate, cum le place unora să creadă. Vlad Voiculescu a fost demis pentru incompetență, pentru lipsa capacității manageriale într-o criză sanitară în care e nevoie de decizii rapide, de autoritate, de coerență și, desigur, a fost demis și pentru lipsa conduitei instituționale pe care întreaga echipă din jurul lui a demonstrat-o. Voiculescu nu avea cum să rezolve toate problemele adunate în decenii în sistemul de sănătate politizat și furat, dar nu a avut capacitatea de a gestiona crizele zilnice.  

Sigur că la mijloc e o dublă răfuială politică: PNL vs. USR-PLUS și USR Vs. PLUS. Dar răfuiala politică acum contează mai puțin, Vlad Voiculescu trebuia să plece. Rămâne întrebarea: Arafat când pleacă?", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.