Hunter Biden NU își recunoaște copilul făcut cu o stripteuză, deși paternitatea e dovedită de testul ADN. Nici Joe Biden NU își recunoaște nepotul. Hunter a lansat o carte autobiografică în care își cosmetizează derapajele


  • ACP
  • Apr 6, 2021 12:00
  • 2242
Hunter Biden NU își recunoaște copilul făcut cu o stripteuză, deși paternitatea e dovedită de testul ADN. Nici Joe Biden NU își recunoaște nepotul. Hunter a lansat o carte autobiografică în care își cosmetizează derapajele

Despre fiul președintelui Joe Biden, Hunter, s-a discutat mult, în special despre viața lui foarte dezordonată și implicarea în afaceri extrem de bănoase dar și foarte discutabile în țări ca Ucraina și China, în care tatăl său a lucrat că om de bază sub președintele Barack Obama. 

În același timp, bună parte din presa americană a lucrat intens pentru a îngropa toate relatările legate de Hunter Biden, susținând că totul este dezinformare, lucru care a avut efecte clare asupra alegerilor prezidențiale, studiile efectuate după alegeri arătând că, dacă o parte din alegătorii lui Joe Biden ar fi știut despre afacerile din Ucraina și China, nu l-ar mai fi votat. 

Acum, Hunter urmează să își lanseze o carte autobiografica, „Beautiful Things”, în care își povestește lupta sa permanentă cu dependența de alcool și droguri, în special după moartea fratelui său mai mare, Beau, în 2015, dar și relațiile amoroase prin care a trecut. 

După ce a divorțat de soția sa, în 2017, cu care avusese o căsnicie de 20 de ani, Hunter a început o relație cu soția fratelui său răposat, Hallie Biden, de care se va desparți în aprilie 2019 și imediat, în mai, se va căsători cu mult mai tânăra Melissa Cohen. 

O decizie judecătorească din ianuarie 2020, ce a urmat unui test ADN din 2019, îl declară însă pe Hunter tatăl biologic al unui copil conceput în 2018, în timpul relației cu văduva fratelui său. 

În mai 2019, Lunden Roberts, despre care se afirma că este o fostă stripteuză din Washington D.C. depusese o petiție pentru paternitate, întreținere și plata facturilor pentru îngrijirea sănătății copilului conceput cu Hunter Biden. 

Într-o copie a cărții sale care a ajuns la presă înainte de apariție, Hunter Biden susține că nu își amintește să fi avut vreo legătură cu Lunden Roberts, drept pentru care a și contestat în instanță faptul că el este tatăl copilului. 

„Ceva legături am avut cu multă lume. Am fost un dezastru, dar unul pentru care mi-am asumat responsabilitatea”, mai spune Hunter în cartea „Beautiful Things”. 

Câtă responsabilitate își asumă, este clar, judecând după contestarea paternității dovedite incontestabil de testul ADN în 2019, recunoscut de instanță în ianuarie 2020. 

În ceea ce îl privește pe președintele Joe Biden și pe soția să, Jill, se pare că, de asemenea, copilul nu este recunoscut de ei că fiind al lui Hunter, cu atât mai mult cu cât acesta nu a fost menționat în aprilie 2020 în lista nepoților lor. Să fie amnezia o boală de familie? Posibil, mai ales judecând după evoluția președintelui american. Asta ar putea explica de ce nu reușesc președintele și fiul să îl recunoască pe copilul făcut cu tânăra Lunden Roberts după decizia instanței, la fel cum nu își amintesc prea multe nici despre afacerile din Ucraina și China – sursa AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.