Cavalerii apocalipsei și ai lockdown-urilor: Fritz, Voiculescu și noul lor tovarăș, dr. Arafat!


Cavalerii apocalipsei și ai lockdown-urilor: Fritz, Voiculescu și noul lor tovarăș, dr. Arafat!

Ani întregi, l-am considerat pe dr. Raed Arafat un produs al Ciumei Roșii. Exponentul mafiei din spitalele de stat, purtător de cuvânt al lagărelor de exterminare în care pacienții români sunt lichidați, mai repede sau mai lent. Am sperat că, după ce va pica Ciuma Roșie, vom scăpa și de filiera care sifona sistemul medical de stat.

M-am înșelat. 

Dr. Raed Arafat a trecut fără mari emoții de eliminarea de la guvernare a PSD-ului. Omul este un supraviețuitor. Este de neclintit. La putere sunt, acum, niște politicieni care și-au făcut un titlu de glorie din demascarea dezastrului intervenției de la Colectiv – la Vlad Voiculescu mă refer, în primul rând. Dar asta nu-l împiedică pe domnul ministru Voiculescu să stea, acum, la aceeași masă cu părintele dezastrului de la Colectiv, dr. Raed Arafat. 

Mai mult, în aceste zile, a ieșit la suprafață și frumoasa comunitate de idei dintre doi lideri USR-PLUS, primarul Fritz și ministrul Voiculescu, și reptila preistorică menținută de guvernul Cîțu la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență. Împreună, au băgat Timișoara în lockdown. La București, s-au găsit soluții, s-au înăsprit câteva restricții, dar  nu s-a impus o carantină dură. 

De fapt, despre ce vorbim? Vorbim despre faptul că socialist-comunistul Arafat împărtășește aceeași viziune cu sexo-marxiștii din USRPLUS. Socialiștilor nu le pasă că sufocă economia, că distrug afaceri, că generează șomaj și lasă familii întregi fără venituri. Restrângerea drepturilor, distrugerea economiei de piață și menținerea unui număr cât mai mare de cetățeni în sărăcie și dependență de stat – acestea sunt politicile socialiste, de la Dragnea la USR în România sau în statele socialiste din SUA. Texasul, cu un guvernator de dreapta, republican, s-a redeschis. La polul opus, administrația socialistă a lui Sleepy Joe critică decizia guvernatorului Texasului și menține cât mai multe restricții. 

Minte cine spune că bătălia împotriva coronavirusului nu este și una ideologică. China comunistă, deși direct vinovată de extinderea bolii, a încercat să profite de pandemie și să-și extindă influența, să-și consolideze imperiul neocolonial. Socialiștii sunt avocații restricțiilor dure. Oamenii de dreapta vor redeschidere, se bat ca economia să nu se prăbușească, iar criza medicală să nu fie urmată de o recesiune economică devastatoare, mai gravă, care să lase în urmă mai mulți morți decât covid-19. 

Ca om strâns legat de Timișoara, le spun socialiștilor, securiștilor și puilor de securiști care dețin și azi prea multă putere din această țară: știu că urâți orașul din care a pornit valul care l-a răsturnat pe Ceaușescu. De aceea, vreți să-l pedepsiți. Dar spiritul acestui oraș a rămas viu: un loc al libertății și al democrației. Iar cei care vor încerca să-l încorseteze, să-i ia libertatea, vor pierde. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.