VIDEO. Lider de partid sau șeful Cosa Nostra? Momentul în care lui Marcel Ciolacu îi țâșnesc, în direct, milioanele de prin buzunare


VIDEO. Lider de partid sau șeful Cosa Nostra? Momentul în care lui Marcel Ciolacu îi țâșnesc, în direct, milioanele de prin buzunare

În conferința de presă de la sediul PSD în care îl acuza pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, că este paralel cu ce se întâmplă în domeniul pe care îl administrează, șefului social-democrat Marcel Ciolacu i-au ieșit din buzunarul interior de la piept numeroase bancnote, astfel că acesta a părut, pentru aproximativ un minut, până și-a dat seama sau i s-a atras atenția că curg banii din el, mai degrabă lider de clan mafiot decât șef de partid politic. 

„Nu au fost date nici până acum despăgubirile pentru secete, nu a fost plătită acciza pe trimestrul trei și patru de anul trecut, ceea ce reprezintă 60% din totalul de acciză și am văzut că domnul ministru Oros a venit cu venit cu o inițiativă să modifice Legea 17, cea privitoare la înstrăinarea terenurilor. De aceea, împreună cu colegii mei am decis săptămâna viitoare să depunem o moțiune simplă la adresa domnului ministru Oros, la Camera Deputaților. Pericolul asupra securității alimentare a României, în acest moment, este unul real. Vă reamintesc, România nu mai produce îngrășăminte, pesticide sau semințe. Vedem că nu se ia nicio măsură în această zonă. Nu încercăm să promovăm produsele românești, nu vedem un program coerent din partea ministerului Agriculturii”, a spus Ciolacu în conferința de presă susținută în prezența unui fermier din Ialomița, Alexandru Radu, și a deputatului PSD Adrian-Ionuț Chesnoiu. 

Incidentul cu banii îl puteți urmări în video-ul de mai jos, de la aproximativ minutul 5:


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.