Delirul LGBT, sexul îngerilor și soarta ghețarilor de pe Marte. UE, depășită total de uriașa criză sanitară și socio-economică


Delirul LGBT, sexul îngerilor și soarta ghețarilor de pe Marte. UE, depășită total de uriașa criză sanitară și socio-economică

Europa traversează o criză sanitara si socio-economică uriașă, nu vedem nici pic de solidaritate europeană în ceea ce privește vaccinarea, se merge pe ‹scapă cine poate›!

Tot sub impactul pandemiei made in China vedem cum economiile naționale se prăbușesc, cum libertatea de mișcare devine o himeră și cum tot mai multe națiuni europene se fac preș în fața Rusiei și Chinei!

Și ce face Parlamentul European în tot timpul ăsta? Rezolvă criza vaccinurilor ori criza economică ori se ocupă de reconstrucția post-pandemie?

Nu, Parlamentul European are treburi importante precum votul interesant dat urgent pentru rezoluția propusă de grupul Renew condus de Cioloș de la USR-PLUS: ”UE, zona de libertate pentru LGBT”!

O chestiune urgentă din perspectiva marxismului cultural, dar în mod sigur exclusiv din această perspectivă! 

Aștept cu mare interes rezoluțiile UE pe următoarele aspecte: sexul îngerilor, problema ghețarilor de pe planeta Marte și nu în ultimul rând asupra dreptului de vot al delfinilor, definiți drept persoane non-umane, la alegerile europarlamentare din 2024!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.