Iubire fără sfârșit la Penitenciarul Rahova: de Valentineꞌs Day, Codrin Ștefănescu îl vizitează pe Dragnea, cu inima frântă


Iubire fără sfârșit la Penitenciarul Rahova: de Valentineꞌs Day, Codrin Ștefănescu îl vizitează pe Dragnea, cu inima frântă

De Ziua îndrăgostiților (Valentineꞌs Day), Codrin Ștefănescu îl vizitează la pușcărie pe iubitul și eternul său șef în cuget și-n simțiri, infractorul condamnat Liviu Dragnea. De asemenea, Ștefănescu îl asigură pe Daddy că va da fuga la penitenciar ori de câte ori li se va da voie să fie împreună.

”Mâine (duminică – n. red.) merg să-l vizitez din nou pe Liviu Dragnea! I-am spus și azi (sâmbătă – n. red.), când m-a sunat, că voi veni ori de câte ori ni se va permite! Că nu e părăsit, uitat sau abandonat. Vă țin la curent și mâine vă voi anunța despre starea sa de sănătate!, s-a entuziasmat Ștefănescu, pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.